Af: Peter Rasmussen,By- og Regionsrådskandidat, Dansk Folkeparti, Vesthimmerland, Foulumvej 42, Ullits

I lørdags var der valg café i Farsø med paneldebat. Her blev der fra en af de fremmødte spurgt til bevarelse af pladser på Farsø Sygehus. Ikke overraskende var der ikke nogen af de deltagende kandidater der ikke ville støtte op om Farsø Sygehus. Både palle Jensen (A) og en fremmødt Regionsrådskandidat fra samme parti fremlagde et sandt skønmaleri af hvad de ville føre for sygehuset i Farsø.

Siden 2007 har langt de fleste af de nu små lokale sygehuse måtte mærke centraliseringskniven mere end en gang, og måttet afgive både ressourcer, pladser og penge til Aalborg Sygehus. Samtidig har os, der ikke bor i baghaven til Aalborg eller Hobro, måtte tage til takke med, at hvis en ambulance har været nødvendig, ja - så har tålmodighed været en dyd. En problemstilling som den socialdemokratiske formand for regionsrådet kaldte selvforskyldt, når man vælger at bosætte sig udenfor en storby.

Siden 2007 er det Socialdemokratiet der har været bannerfører og foregangsmænd for at skære på de små sygehuse, så hvis man, som vælger, virkelig vil Farsø Sygehus, bør man nok overveje en ekstra gang inden man sætter sit kryds den 21. november om det så er et klogt træk at sætte det ved Socialdemokraterne. 

e-max.it: your social media marketing partner