FARSØ: Der er glæde i den lokale fodboldklub FUIK, efter det fra i går mandag blev muligt at mødes op til 50 personer på fodboldbanerne.

-Vi var selvfølgelig glade, da der i starten af marts blev muligt at starte fodboldtræningen op igen og kunne mødes 25 personer til træning eller træningskampe, fortæller formand for FUIK, Magnus Bojer og fortsætter:

Men det har også været en udfordring at kamptræne med kun 11 mand, d.v.s. uden udskiftningsspillere.  Selvom reglerne omkring afspritning, afstand og en række andre procedurer, som trænerne er ansvarlige for, så er det det samme arbejde hvad enten man træner 25 eller 50 spillere.

Vi afventer desuden meldinger fra DBU omkring fodboldturneringerne for seriefodbold, så vi også kan komme i gang med at spille kampe.

Vi ved godt, at corona hele tiden spiller som en ubekendt faktor i kulissen, siger Magnus Bojer og vi havde da også et tilfælde med vort U16-hold i sidste uge.

Her måtte vi aflyse en træningskamp, og ringe til vore modstandere. Efterfølgende måtte holdet også aflyse sine egne træninger.

Det er det vi hele tiden må forholde os til, og her træder vore procedurer i kraft, så vi kan få bremset smitten, siger Magnus Bojer.

Selvom der snart er påske, så fortsætter træningerne hos FUIK.

Nu har vi ventet så længe på at komme på græs og det er tilmed dejligt vejr, så skal der spilles fodbold, slutter Magnus Bojer.                                    

e-max.it: your social media marketing partner