GATTEN: I søndags afviklede Himmerland Golf Klub årets sidste klubturnering – Rosendahl/Kop&Kande Closed Season. Og igen måtte der files ved turneringens set up, så de seneste retningslinjer for smittebegrænsning blev overholdt. 

Programmet lød derfor på en løbende start fra kl. 09:30 på New Course, hvor de i alt 60 spillere dystede i individuel stableford i tre antalsmæssige lige store rækker baseret på handicap.

Der var frit tee-stedsvalg til denne turnering, og flere benyttede denne sidste chance for at udfordre sig selv og snuppede en tee, hvorfra de normalvis ikke spillede. Vejret bød på en anelse vand fra oven, men var ellers i øvrigt ganske hæderligt for årstiden, og undervejs kunne spillerne lune sig med æbleskiver og varme drikke fra halfway house ved 4. / 10. tee.

Præmieoverrækkelse blev der desværre ikke noget af – eller rettere, den bliver afviklet løbende i Kop&Kande i Farsø Rådhuscenter de næste to uger.

Uanset diverse restriktioner var der stadigvæk godt humør og store smil at spore bag mundbindet hos deltagerne, der efter runden fik en mailhilsen fra turneringsledelsen med den obligatoriske turneringsafrunding ’HURRA HURRA HURRA - HIM-MER-LAND’ på tryk.
 

Himmerland Golf Klub håber at kunne starte sæson 2021 under mere normale forhold.

e-max.it: your social media marketing partner