FARSØ: Det foregår næsten normalt hos os nu, selvfølgelig indenfor de regler der er fastsat, siger formand for Farsø Rideklub Monica Risgaard,

og hun forklarer: - Vi kan ikke afholde stævner eller større sammenkomster, men vi har fået ros fra Rideforbundet for vores håndtering af situationen. Hvor vi var en af de få rideklubber, der lukkede helt ned, og så var der selvpasning af vore medlemmers heste.

Hun fortæller videre: Vi har haft de første ridehold i gang igen i juni og i uge 32 afholdt vi ridelejr med 25 børn. Vi er glade for aftalen med OK der har været med til at afhjælpe den økonomiske situation, da vi skal have tre nye heste som erstatning for tre af vore ældre rideheste, der skal udskiftes til vores elevskole. Vi skal også have nyt flis i ridehallen, og så skal vi spare sammen til en ny traktor.

OK giver Farsø Rideklub 30 procent ekstra i sponsorstøtte, så de får hjælp til at komme igennem coronakrisen Der skulle have stået 9.600 kr. på sponsorchecken til rideklubben. Men OK har denne gang valgt at lægge 30 procent ekstra oveni, så Farsø Rideklub får ekstra økonomisk hjælp til at klare sig igennem denne udfordrende tid. Nu har Farsø Rideklub modtaget godt 12.000 kr. plus evt. moms for det seneste år.

Pengene har OK’s kunder sparet op til klubben ved at tanke på deres OK Benzinkort. Når man vælger at knytte sit benzinkort til sponsoraftalen, støtter man gratis med et øre beløb for hver liter brændstof, der tankes på kortet. Det koster med andre ord ikke kunden ekstra at tanke, da det er OK, der udbetaler pengene.

Desuden har en anden Farsø forening modtaget støtte, nemlig håndboldklubben Farsø HK, der har modtaget næsten 9.000 kr.

e-max.it: your social media marketing partner