FARSØ: I denne weekend blev der kørt 3 afdeling af DM mesterskaber i gokart i Vojens. Malte Ebdrup fra Farsø deltog også i denne afdeling med stor succes. 

Lørdag morgen var han hurtigst i tidstagningen med 0,4 sekund. Det vil sige, at han startede som nr. 1 i første heat og han vandt alle de 4 indledende heat. Søndag startede med Finale 1 som han vandt. Så kørte han pre-finale og finale, der vandt han også. Det vil sige at han tog maximum point med fra denne weekend.

Malte Ebdrup ligger rigtig flot i den samlede stilling, så målet om at blive Danmarksmester er nu rykket tættere på. 

Malte Ebdrup startede med gokart i 2018 der var han 12 år gammel. Og siden er det bare gået stærkt med karrieren. I 2019 begyndte han så små at køre lidt gokartløb i Jylland. Han blev nummer 2 i Jysk Mesterskab, nummer 5 i Nordisk Mesterskab og nummer 1 i Kart Cup Nord, Nummer 2 i Jydecuppen.

I 2020 skulle gokarten have fuld gas i DM serien også. Dog kom han aldrig i gang p.g.a. coronaen. Det vil sige at sæsonen først startede i slutningen af juli. Derfor er der kørt løb samtlige weekender siden.

Da det Nordiske Mesterskab blev kørt 8. – 9. august gik det rigtig godt for Malte, men i finalen blev han desværre påkørt bagfra i sidste sving på sidste omgang og mistede en sikker 1. plads og blev nummer 2. Nu mangler Malte de sidste 5 løb for sæsonen.

e-max.it: your social media marketing partner