GATTEN: 15. august 1980 blev Himmerland Golf Klub optaget som klub nummer 48 i Dansk Golf Union. Denne 40 års dag skulle naturligvis markeres efter alle kunstens regler.

Vejrguder, greenkeepere og et veloplagt restaurantpersonale skabte fabelagtige rammer for dagen, der bød på golfturnering på begge baner, reception samt festmiddag med levende musik og underholdende indslag. Der var feststemning at spore fra start til slut fra de i alt 136 spillere, der med en kop morgenkaffe i maven samt en banan og en kildevand til runden blev sat i gang på Old og New kl. 10:00.

Det var en varm dag, men baneservice kørte flittigt og sørgede for væske, sødt og salt undervejs, så alle kom veltilpasse i hus. Til receptionen var der yderligere mundgodt til alle og kl. 18:00 stødte flere deltagere til og HimmerLands dygtige restaurantpersonale stod klar med velkomstdrinks – også en særlig en af slagsen til børnene, der denne dag havde deres helt egen fest i Bowlingcaféen med pizza, bowling og spas med Nadja Fabricius Thomsen, der styrede børneafdelingen med kærlig og kompetent hånd.

Klubbens formand, Jan Jørgensen, bød velkommen til voksenfesten, der startede med en rejecocktail à la HimmerLand og der på præmieoverrækkelse, hvor turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø – godt bistået af præmiepigerne Judy Højbo og Anna Lystbæk – kunne sørge for, at dagens dygtigste fik leveret de flotte præmier til deres pladser i salen efter nedenstående resultater. Denne formelle del af arrangementet blev afrundet på behørig vis med tre hurra-råb og et rungende HIM-MER-LAND.

Men mere fulgte… Det blev tid til hovedretten – oksefilet med grønt fra Tranum – og så kom aftenens underholdende indslag. Klubsekretær Maria og chefpro Bobby optrådte med et musikalsk golfeventyr til stor begejstring for deltagerne, der selv bidrog undervejs og ikke mindst til det afsluttende ekstranummer – en sang forfattet til lejligheden til tonerne af Elgars Pomp and Circumstance. Der blev skrålet, hujet og viftet med flag, så det var en lyst. Herefter fulgte desserten – hybenkompot og chokoladeis med sprødt og under kaffen blev aftenens musiker Jesper Daus til en trio, der spillede forrygende og på alle måder bidrog til den herlige stemning.

En helt igennem skøn fejring af klubbens 40 års jubilæum.

e-max.it: your social media marketing partner