STRANDBY: Her til aften var en af de store dage i Strandby IF’s historie fra 1932. 

Tidligere landsholdsspiller og nu en af landets førende fodboldeksperter, Morten Bruun, var forbi for at overvære fodboldkamp på Beach Town Arena og afholdt efterfølgende foredrag i Strandby Hallen.

Strandby IF vandt 4-1 i kampen mod B52 Aalborg med stor opbakning fra de nye mobile tribuner fra det gamle Silkeborg Stadion. Herefter fulgte 100(limit corona) fodboldinteresserede med Strandby Hallen til tarteletter og foredraget “Turen går til engelsk fodbold” med titlen ”Matchday” af Morten Bruun.


100 fodboldinteresserede overværede Morten Bruuns foredrag. I forgrunden ses nogle af stolesæderne fra Silkeborg Stadion.     

-En kæmpe, kæmpe dag for byen og Strandby IF, lyder det fra Mike Bunde, fodboldspiller på Strandby IF’s serie 4 hold, og arrangør af eventen med Morten Bruun.

Startede med sæder fra Silkeborg Stadion
Som tidligere beskrevet her i avisen, startede aftalen med Morten Bruun på en anden baggrund, nemlig de 30 sæder, der nu har fået plads på Beach Town Arena.   

I 2017 stødte Strandby IF’s formand Jakob Mortensen på en auktion over Silkeborg Stadion. Alt skulle ryddes, selv græstæppet, da stadion skulle rives ned.  Jakob besluttede sig for at byde på 150 sæder fra tribunen. Prisen var 1 kr. pr. sæde, mod at vi han skulle hente dem. De fyldte dog mere end beregnet og traileren var for lille, så derfor kom der ”kun” 80 sæder med Strandby, hvilket også var mere en rigeligt. I juni var 6 flytbare platforme med samlet 30 sæder klar, bygget af frivillige fra Strandby og fra klubben. 

SIF og SIF
Selvom sæderne er røde og hvide, og altså ikke repræsenterer Strandby IF’s grøn-hvide farver, så er der til gengæld et andet sjovt sammenfald. Silkeborg IF- forkortes til SIF, det samme er gældende for Strandby IF.

Fik opmærksomhed fra Morten Bruun
-På den måde blev vi forbundet, siger Mike Bunde, der også af den grund fik opmærksomhed fra Morten Bruun, en legende i Silkeborg IF, der i foråret tog rundt for at se seriestadioner. 

-Da han hørte, at vi havde købt sæderne og ville placere dem på Beach Town Arena, så var han helt tændt. Jeg kigger forbi, når I har fået sat sæderne op, lød det fra Morten Bruun. Mike Bunde tog ham på ordet, hvilket førte til den lille event i Strandby.    

e-max.it: your social media marketing partner