FANDRUP: Vældgård Sportsrideklub(VSK) sørgede for at give rytterne mulighed for at starte flest mulig klasser, da de i denne uge afholdt deres sommerstævne.

I år var stævneaktiviteten udvidet med et C-stævne for hest om onsdagen. Det var første gang VSK afholdt C-stævne og der var derfor både spænding og lidt nervøsitet for om alt ville forløbe til rytternes og Dansk Rideforbunds tilfredshed.

Det viste sig dog at være uden grund. Med ganske få punkter at arbejde med, forløb de næsten 50 starter til alles tilfredshed.

I weekenden var der også travlhed i den lille klub. For med mange stævnehungrende ryttere blev det til 3 lange og dejlige dage ved D-stævnet. Aldrig før har klubben haft så mange starter over en weekend. Og selv om alle hjalp til og vist nærmest flyttede ind på på Stald Vældgård i disse dage, så blev der også tid til at Vældgårds egne ryttere kunne ride i nogle af klasserne.

De seneste år har især klassen med holddressur vokset sig stor og hele 8 hold var meldt til og uden at vise megen gæstfrihed vandt VSK's ryttere selv 1. pladsen. På holdet for VSK var Maja Michelsen/Lotus, Mathilde Hedegaard Mortensen/Vældgårdens Phoenix, Philippa Jærger Jensen/Nordbygaards Chanell & Michelle Nielsen/Calibra-AGG.

Forinden holddressur klassen gik der en hest og pony klasse, hvor Philippa Jæger Jensen løb med 1. & 2. pladsen på henholdsvis Amadeus & Nordnygaards Chanell – 3. pladsen gik til Mathilde H. Mortensen & Vældgårdens Phoenix. Carolinge Boss & Silver Boy lå lige uden for placering. I hesteklassen løb Dorthe Glenstrup Dahl & Louisianna med 4. pladsen.

Stævnerne på VSK har ofte været omtalt som en mulighed for at prøve nye programmer eller heste af i trygge og gode omgivelser.

Lille rytter greb chancen
Vældgårds Equsana CUP-klasse blev afholdt over 2 dage og 13-årige Ella Holm Rasmussen, blev med en ret pludselig impuls fra ridelæreren tilbudt at ride på hendes hest. Så efter at have redet den store hest en halv time torsdag eftermiddag inden stævnet, stillede hun uden videre bekymring op i CUPklassen. Ella red 2 flotte LC programmer til imponerende 71,2% og 72, 8 % og vandt dermed cuppen. Hun var glad for sejren, men nok egentlig mest tilfreds med at have fået en god tur på en dejlig hest, var det en meget tilfreds pige, der kunne modtage roset og det dækken der fulgte med sejren.
3. pladsen gik også til en VSK rytter – Kristen Højbjerg & Bastian Skovridergårde.

Nogle dejlige dage
Efter de mange stævnedage var de frivillige på Stald Vældgård rigtig tilfredse og glade for at restriktionerne som landet har været underlagt så længe, endelig var lettet, så der igen er mulighed til at gøre det de alle helt vil, nemlig ride og samles med ligesindede om den sport de deler en passion for.

e-max.it: your social media marketing partner