GATTEN: Advokatfirmaet Vingaardshus i Aalborg stod med Palle Hove ved roret endnu en gang – og som de har gjort det nu i 25 år! – for Himmerland Golf Klubs traditionsrige Ægteparturnering, der blev afviklet søndag.

Der var fuldt hus – 72 ægtepar, klar til gunstart på Old Course. Vejrguderne tog ’i lyst og nød’ ganske bogstaveligt og bød på silende regn til start og til slut. Indimellem var det dog så hæderligt, at ganske flotte scores alligevel kom i hus.  Efter runden – og skift til et par tørre sokker, blev deltagerne placeret i HimmerLands Multirum og kunne nyde lækkert smørrebrød inden præmieoverrækkelsen, hvor turneringsleder, Maria Fjelstrup Kallesø, udleverede præmierne til de dygtige par, der selvfølgelig også fik en lille god historie med på vejen.

Da Palle Hove nyligt er gået på pension efter 48 års tro tjeneste hos Advokatfirmaet Vingaardshus, vides det i skrivende stund ikke, hvorvidt de er på igen som sponsorer til næste års udgave af ægteskabsdysten. Så med stående klapsalver sagde deltagerne stor tak til Palle for at bakke op om denne turnering i så mange år! Uanset bliver det ikke den sidste ægteparturnering i Gatten. Gode traditioner som denne skal der holdes fast i.

 

e-max.it: your social media marketing partner