GATTEN: Endnu en corona-tilpasset golfturnering blev afviklet i Himmerland Golf Klub. 

Denne gang var det den traditionsrige eva solo/Kop&Kande Cup, som blev afviklet i dag.  Corona-tilpasningerne kom til udtryk i dagens set up, der således ikke bød på samlet velkomst, info og start, og heller ikke på efterfølgende præmieoverrækkelse.

Starten var løbende fra kl. 08:00 og hele 131 spillere var klar til at dyste i såvel slagspil (A-rækken) som stableford (B-, C- og D-rækkerne) på New Course, der stod knivskarp. Vejrguderne bød på fortrinligt golfvejr, og det smittede af på såvel humør som resultater.  På hul 10 blev humøret hos mange ekstra højt. Her var der nemlig grillpølser og øl/vand samt en supplerende konkurrence – Beat the Pro – der gik ud på at slå bolden tættere på flaget end HimmerLands golfdirektør Thomas ’Røde’ Nielsen, der kunne bruge dagens dyst som opvarmning til hans deltagelse i Danish PGA Championship.

Turneringen blev vundet overbevisende af Danny Lønstrup Pedersen med imponerende 68 slag – 5 slag under banens par, og 5 slag foran nummer to, Kasper Vejergang Jepsen Lundh.

Sponsor, Jørgen Højrup ’Kræmmeren’ Jensen, deltog også selv i turneringen, og kan nu de næste to uger se frem til at få besøg af dagens præmietagere, der kan afhente deres velfortjente gevinster i Kop & Kandes butik i Farsø Rådhuscenter. 

e-max.it: your social media marketing partner