FARSØ: Det var ganske uventet, da meldingen i lørdags lød på, at trænings- og fitnesscentre kunne åbne fra mandag den 8. juni.

Vi havde først forventet en åbning i fase 4 – altså til august, men da der også blev talt om åbning af forlystelsesparker, så vi en mulighed, fortæller en glad formand for Farsø Motionsklub, Christian Mosbæk Jørgensen.

Har været tvangslukket
Klubben, der som bekendt har sine lokaler i kælderen af Dronning Ingrid Hallerne, har siden 11. marts været tvangslukket.  

Søndag mødte Motionsklubbens bestyrelse ind sammen med centerleder Hans Kaldahl fra Dronning Ingrid Hallerne, for at kigge på de forventelige retningslinjer.

Modtog retningslinjer natten til mandag
-Retningslinjerne modtog vi dog ført kl. 02.00 natten til mandag. Det er også derfor, at vi først åbner torsdag(11. juni – red.). Men vi har allerede fjernet nogle af maskinerne, og inddeler vores areal i zoner. Det der gælder, er at der skal være 4m2  pr. person, hvilket giver det antal personer, der må være i lokalerne af gangen.

Jeg kan ikke på nuværende tidspunkt fortælle, hvor mange personer vi må have inde ad gangen, da vi har opmålingsmøde i aften(mandag aften – red.). Men antallet vil blive meldt ud på døren, der hvor medlemmerne chipper sig adgang til lokalerne. Netop vores chipanordning kan komme os til gode. Vi er ved at kigge på, om den kan registrere max. antal, og dermed nægte adgang hvis der er for mange, fortæller Christian M. Jørgensen.  

Adgang med chipkort
Klubben har pt. ca. 350 medlemmer, og de kan kun få adgang med deres chipkort, men til gengæld fra tidlig morgen og til ud på aftenen. På den måde kan motionsklubben sprede antallet af brugere over det meste af dagen og aftenen.   

Afstand med omtanke
Desuden vil der være rigelig med sprit, således at medlemmerne kan spritte den maskine af de har benyttet, når de er færdige.

-Vores udgangspunkt for indretningen af motionscentret for den kommende tid er afstand og omtanke, siger Christian M. Jørgensen, der opfordrer til at alle medlemmer tager et ansvar og tager hensyn, så alle kan være trygge ved at træne i motionscentret igen.    

Fra bestyrelsens side opfordrer vi medlemmerne til at klæde om hjemmefra, da vores omklædning kun kan rumme to personer ad gangen.  Og man skal være indstillet på at gå svedig hjem, da vore badfaciliteter vil være lukket. Desuden skal man selv have sin vand med hjemmefra, da vi også må lukke motionsklubbens drikkeautomat, remser Christian M. Jørgensen op.                             

Motionsklubben har også holdtræning.

-Det vil der først blive åbnet op for på mandag. For her mangler vi at orientere os endnu mere, da man som udøver kommer tæt på hinanden.  

Men fremfor alt glæder vi os over at kunne genåbne for vore mange trofaste medlemmer, for indrømmet, det har stået temmelig stille med træningen de seneste måneder, så vi trænger alle til at komme i gang, siger Christian M. Jørgensen.   

e-max.it: your social media marketing partner