STRANDBY: Ligesom andre ”store steder”, så skal der naturligvis også være plads til publikum på Strandby Stadion – bedre kendt som Beach Town Arena.  Her er det hjemmebane for Strandby IF’s to seniorhold, der fra tid til anden inviterer rivaler til kamp.

-Og der altid god opbakning på lægterne fra en 25-30 tilskuere, som indtil nu har skullet nøjes med træbænke, fortæller en af spillerne fra Strandby IF’s serie 4 hold, Mike Bunde.  De får nu rigtige sæder!

- og det er ikke hvilke som helst sæder, fortæller en anden spiller på serie 4 holdet, Malte Kornerup, der ud over at spille, også yder en betragtelig frivillig indsats, såsom at slå græsset på stadion.  

Bød på 150 sæder fra Silkeborg Stadion
-I 2017 stødte vores formand Jakob Mortensen på en auktion over Silkeborg Stadion. Alt skulle ryddes, selv græstæppet, da stadion skulle rives ned. Vi besluttes os for at byde på 150 sæder fra tribunen. Prisen var 1 kr. pr. sæde, mod at vi selv skulle hente dem. De fyldte dog mere end vi havde regnet med og traileren var for lille, så vi nøjedes med 80 sæder, fortæller Malte Kornerup.

Selvom sæderne er røde og hvide, og altså ikke repræsenterer Strandby IF’s grøn-hvide farver, så er der til gengæld et andet sjovt sammenfald. Silkeborg IF- forkortes til SIF, det samme er gældende for Strandby IF.

Fået opmærksomhed fra Morten Bruun
-Så vi er ligesom forbundet, siger Mike Bunde, der også af den grund har fået opmærksomhed fra Morten Bruun, en legende i Silkeborg IF, der i øjeblikker tager rundt for at se seriestadioner.  

-Da han hørte, at vi havde købt sæderne og vil placere dem på Beach Town Arena, så var han helt tændt. Jeg kigger forbi, når I har fået sat sæderne op. Nu skal han tages på ordet, og så vil vi lave en lille event ud af det, fortæller Mike Bunde.   

Først skulle der smedes
Men først skal sæderne placeres, og derfor meldte altmuligmand og bror til Malte, Mads Kornerup sig på banen. Og det er ikke første gang, at Mads har hjulpet klubben med praktiske ting og reparationer, selvom han ikke selv spiller fodbold.    

Han er rigtig god til smedearbejde via sit firma HBM Maskinservice. Han fandt straks på at lave jernplatforme til stolerækker med plads til fem sæder på hver. Klubben leverede jernet og Mads har klaret resten, inklusiv galvanisering, så stolerækkerne kan stå udendørs i al slags vejr.

30 sæder på plads
-Vi lægger ud med 30 sæder, fordelt på 6 flytbare platforme, fortæller Mads Kornerup. På den måde kan man rigtig praktisk flytte rundt med sæderne på stadion, til det sted hvor man ønsker at sidde for at overvære kampene. De kan også flyttes under det halvtag, som klubbens frivillige også på et tidspunkt har bygget på klubhuset.  
 

Om der bliver brug for de resterende sæder må tiden vise. Det er op til publikum. Om ikke andet så er de i reserve.       

 

e-max.it: your social media marketing partner