FARSØ: Bestyrelsen i FUIK’s Venner har netop konstitueret sig med to nyvalgte medlemmer, nemlig Jørn Brøndum og Per Rask.

På formandsposten finder man stadig Jens Røschmann, næstformand Poul Poulsen, kasserer Lene Kjerstein Kristensen, Sekretær Gitte Holm Pedersen. Menige medlemmer er Nicklas Poulsen og altså Jørn Brøndum og Per Rask.   

Med holdet sat, har FUIK’s Venner indledt et af årets pengeskabende aktiviteter, der gerne skal komme ungdomsafdelingen i moderklubben FUIK til gode.

FUIK’s Venner har netop igangsat årets salg af klublottolodder og håber på stor interesse, da man som gevinster har været på storindkøb hos Farsø Handelsstandsforening, for at købe ”Farsø Gavekortet” der kan anvendes i mange af butikkerne i Farsø. Gavekortene lyder på beløb a’ kr. 100, 200 og 500 kr. og udtrækkes fire gange om året.     

Andre aktiviteter er derimod, desværre blevet sat i stå p.g.a. Covid-19 situationen. Det drejer sig om sportsugen i uge 25, som plejer at give ”vennerne” en del indtægter, ligesom Farsø Festen i uge 33 også er aflyst og heller ikke her kan kaste penge af sig.

Til gengæld håber FUIK’s Venner igen på normale tilstande i slutningen af året, således at indefodboldstævnet FUIK Cup, juletræssalg, julebal og fyrværkerisalg kan gennemføres.  I vinterferien næste år, er Hoppe-Legelandet også at finde igen i Dronning Ingrid Hallerne over to dage.     

Så mon ikke, der trods alt bliver ekstra penge til FUIK’s ungdom.         

 

e-max.it: your social media marketing partner