FARSØ: Indehaver af Tøjeksperten i Farsø, Danny Wulf spiller golf og er medlem af Hvalpsund Golf Club, hvor han slår de fleste golfslag.

Da han stod for at skulle sælge noget af sit brugte udstyr, slog det ham, at han kunne bruge en del af hans outlet lokale i butikken, som kun bruges en del af året, til salg af brugt golfudstyr.

-Jeg stiller gerne lokalet gratis til rådighed, hvis andre har brugt golfudstyr til salg. De skal bare selv stå for handlen. Det vil sige, at der skal være et skilt på udstyret med navn, telefonnummer og pris, fortæller Danny Wulf.

Han ved af erfaring, at golfspillere ad flere gange skifter deres udstyr. Nogle mister interessen for golf, andre vil opgradere til andet udstyr og sætter derfor deres grej til salg.

-Om det udvikler sig til en køb-, salg- og byttebørs for brugt golfudstyr ved jeg ikke. Det vil tiden vise, siger Danny Wulf.     

Med til historien hører også, at Tøjeksperten sælger golftøj til herrer. Dermed vil der være en helt naturlig interesse for at komme i butikken, hvad enten det er golftøj eller golfudstyr det drejer sig om.     

 

e-max.it: your social media marketing partner