FARSØ: Solen skinner og det grønne græs lokker på Farsø Stadion, men fodboldstøvlerne er forment adgang. Det er det triste faktum for FUIK’s 380 medlemmer.

-Jeg har talt med mange forældre, hvis børn har tryglet dem om, at kunne få lov til at tage til fodbold, fortæller formand for FUIK, Magnus Bojer. De savner at træne og mødes med kammeraterne. Men desværre, det kan ikke lade sig gøre lige for øjeblikket.

Selvom vi var godt i gang med standerhejsningerne inden landet lukket ned, så må vi indstille os på at forårssæsonen er aflyst.

Jeg har mest ondt af det nye damehold, som ville have startet op og de turneringer som mange af holdene var en del af.

Også Sportsugen og Vildbjerg Cup er aflyst og det samme kommer sikkert til at ske med fodboldskolen, selvom vi ikke har fået endelige meldinger om det endnu.

Altså rigtig mange arrangementer som vore spillere havde set frem til såvel fodboldmæssigt som socialt, lyder det ærgerligt fra Magnus Bojer.             

Farsø Festen, som FUIK og er en del af, er også aflyst.

Men vi håber til gengæld at der er udsigt til en god efterårssæson, hvor vi må spille fodbold igen. Vi spiller ude til udgangen af oktober, og på kunstgræsbanen hele året rundt. Så forhåbentlig kan fodboldstøvlerne få afløb for det forsømte til efteråret, slutter Magnus Bojer.

 

e-max.it: your social media marketing partner