GATTEN: Golfturneringen Made in Denmark presented by FREJA, der var planlagt til 21. -24. maj på Himmerland Golf & Spa Resort, udsættes.

Turneringens ledelse har sammen med PGA European Tour besluttet at udsætte turneringen og vil i den kommende tid forsøge at finde en ny dato til turneringen.

-Dette er vi naturligvis kede af, da Made in Denmark er en stor begivenhed for Himmerland, og noget vi alle ser frem til hvert år. Vi har gennem mange måneder, sammen med Vesthimmerlands Kommune og Erhverv Væksthimmerland, været i gang med planlægningen for vores deltagelse i ”Village”. Vi har fuld forståelse for beslutningen set i lyset af den nuværende situation, og vi håber, at en ny dato snart er på plads, siger Turistdirektør Jimmi Stæhr-Petersen. 

Vesthimmerlands Kommune, Erhverv Væksthimmerland og VisitHimmerland (daværende VisitVesthimmerland) har været med hvert år fra golfturneringens begyndelse og var også til stede i 2018, hvor turneringen foregik i Silkeborg.

Det er en begivenhed og event, som organisationerne fortsat støtter op omkring. Planlægningen af organisationernes deltagelse kører videre, så alt er klar til, når ledelsen for golfturneringen melder en ny dato ud.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner