GATTEN: Himmerland Golf & Spa Resort skal for femte gang danne ramme om den populære golfturnering StjerneGolf,

når den velgørende organisation KidsAid markerer sit 20-års jubilæum med en spektakulær udgave af arrangementet i 2020.

Himmerland Golf & Spa Resort har op til flere gange dannet ramme om det årligt tilbagevendende golfarrangement StjerneGolf, som organiseres af den velgørende organisation KidsAid til fordel for landets børneafdelinger. Nu vender StjerneGolf tilbage til resortet i Vesthimmerland for femte gang med et helt særligt jubilæumsarrangement, der løber af stablen fra den 4.-6. juni.

- Det glæder mig meget, at StjerneGolf vender hjem til Himmerland i 2020. Vi er enormt stolte af igen at være en del af det store arbejde, KidsAid udfører for syge og udsatte børn og deres pårørende. At KidsAids desuden kan fejre 20-års jubilæum i år, sætter kun barren for at skabe et arrangement ud over det sædvanlige endnu højere, fortæller adm. direktør hos Himmerland Golf & Spa Resort, Mark Bering.

KidsAid indsamlede over to millioner kroner til StjerneGolf 2019, og til sommer håber man således som minimum at kunne matche sidste års indsamling ved hjælp af et imponerende program, som traditionen tro byder på en StjerneGolf ProAm-turnering, hvor virksomheder i år kan gå en golfrunde med kendte danskere på Himmerland Golf & Spa Resorts Garia Course eller resortets Europatour-bane Backtee Course. Weekenden byder desuden på et brag af en gallafest, hvor der foruden en lækker middag vil være charity auktion og underholdning fra nogle af landets største musikere.

 

e-max.it: your social media marketing partner