FARSØ: I weekenden drog FUIK´s U10 og U11 drenge afsted til Danmarks største fodbold indestævne for U10 og U11 drenge i Fredericia.

Der var lagt op til en stor oplevelse for de lokale fodbolddrenge og der var med stor spænding set frem til turen og turneringen. 135 hold og 800 spillere var samlet til en hel weekend spækket med fodbold. 

Tidlig lørdag morgen var der afgang fra Farsø. Efter ankomst til det store Hal mekka med 6 haller i et i Fredericia stod den på fælles morgenmad og briefing om turneringen.   

Starten på stævnet skete til fælles indmarch til røg, lysshow og høj musik sammen med de andre deltagende hold fra hele Danmark. Præsentation af FUIK og så var man i super stemning og klar til kamp. En kæmpe oplevelse for spillerne, at træde ind i den store arena foran et talstærkt og veloplagt publikum. 

Begge hold lagde stærkt ud. U10 drengene sejrede blandt andet med 4-0 over FC København og U11 drengene gjorde rent bord i indledende pulje. Begge FUIK hold blev dermed puljevindere. 

Herefter gjaldt det 3 kampe til hver i mellempuljen mod andre puljevindere og her blev modstanderen stærkere, som resulterede i at begge FUIK hold endte som nr. 3 efter både sejre og nederlag. 

Efter førstedagens strabadser ventede der aftensmad og hele ”Team FUIK” med spillere, trænere og forældre kunne herefter slappe af på skolen til EM håndbold og masser af leg og fællesskab. 

Næste morgen var det igen tidligt op, og klar til de næste kampe i slutspilspuljerne og senere placeringsfinaler. Drengene klarede sig rigtig flot - kampene gav både sejre og nederlag. U11 drengene sluttede som nr. 11 ud af 32 hold og U10 drengene sluttede som nr. 20 ud af 48 hold. En flot præstation af drengene eftersom mange af de bedste hold i Danmark var samlet. 

Stævnet sluttede søndag eftermiddag med et kæmpe præmieoverrækkelsesshow, hvor drengene modtog de fortjente pokaler og præmier. 

En fantastisk weekend sluttede med en flok trætte spillere, som fik en kæmpe oplevelse. En weekend hvor de både fik øvet en masse fodbold og var sociale med fællesskab og sammenhold i fokus.

 

e-max.it: your social media marketing partner