GATTEN: Det så i lang tid rigtig truende ud, men vejrguderne var nådige og lod de tunge skyer holde på vandet for de 60 friske spillere, der havde valgt at prøve kræfter med Towli’ Golf-formatet ved Himmerland Golf Klubs Oktoberfest

Humøret var således i top allerede fra start – og det var meget passende, for arrangementet er kun for sjov. I Towli’ Golf spiller 4 mands hold Garia Courses huller efter meget specifikke og forskellige forskrifter. Eksempelvis blev der på hul 1 spillet scramble, på hul 2 kunne gøres brug af et gratis kast undervejs, på hul 4 skulle de 4 spillere dele sig op i to foursomes, på hul 6 skulle spilles med blot én hånd og så videre. Turneringsleder Maria Fjelstrup Kallesø var – som tre af turneringsdeltagerne, Anja Degn Lerkær, René Durafour og Torben Haglund – trukket i behørigt Tyroler-outfit, og guidede deltagerne igennem aftenens program, der blandt andet bestod af en lækker buffet med alskens oktoberfest-herligheder som eisbein mit sauerkraut og apfelstrudel, en fødselsdagssang for Vibeke Haglund, et slag ’plat eller krone’ – i dagens anledning naturligvis omdøbt til ’kopf oder schwanz’ – om lidt flere præmier samt en fællessang, der fik deltagerne op og ned af stolene.  

Resultaterne: 1. Hummelundh’erne (Kasper Vejergang Jepsen Lundh, Ulrich Hummelmose, Thomas Jepsen Lundh og Nichlas Faigh Jepsen Lundh) 76 slag. 2. Bente og hendes drenge (Bente Graarup, Arne Michelsen, Jeppe Tribler Graarup og Malthe Tribler Graarup) 79 slag. 3. Mariannes drenge (Marianne Ammentorp Rasmussen, Poul-Erik Mathiesen, Bjarne Lindberg Rasmussen og Preben Aaen) 83 slag. Ros men ingen præmier i denne omgang til Team Lethgolf og Liverpool FC, der ligeledes havde præsteret 83 slag, men brugt flere slag på de sidste 9 huller. 

Der var rigeligt at holde styr på, så der blev ikke som vanligt dystet i at komme nærmest pinden på par 3 hullerne. Til gengæld blev der - med hjælp fra feltets yngste spiller, Thea Knudsen - trukket en tilfældig placering uden for præmierækken, der ligeledes kunne få lidt med sig hjem. Placeringen blev 8. pladsen og her endte Beverlycouple (Hanne Dalsgaard, Svend Hansen, Jena Hedegaard og Henrik Hedegaard) med 85 slag.

 

e-max.it: your social media marketing partner