FARSØ: I dag søndag på en varm sensommerdag, strålede Annika Melling Johansen fra Farsø Tri & Trim om kap med solen. 

Dagen var ventet med spænding og nervøsitet. For dette var en ganske særlig dag, nemlig den dag, hvor Annika skulle løbe sit halvmaraton nr.100 til sit eget velgørenhedsløb i Farsø til fordel for epilepsiforeningen.

Epilepsiforeningens logo er en lilla sløjfe, og løbets rute en rundstrækning udenom og gennem Farsø by (altså en sløjfe), hvorfor løbet hurtigt blev døbt "Farsø Sløjfen " under forberedelserne. Og sløjfen går igen som tema på den smukke medalje, som Annika med omhu selv har designet.


Farsø Sløjfen"s unikke medalje designet specielt til denne begivenhed af Annika selv
 

Hele byen var inviteret til Løbefest sammen med Annika, godt hjulpet på vej af Farsø Tri & Trim og Vesthimmerlands Cykelcenter.  

Start & mål var på parkeringspladsen foran cykelbutikken, hvor det også bugnede med gode sager til både løbere og heppere i depotet.  

41 Halvmaratonløbere holdt Annika med selskab på de 21,1 km, og 93 andre var ude på Rundeløb af 5,3 km pr runde. De sidste 100 meter ad Højgårdsvej, løb Annika (i bedste klub-100 stil) med dannebrogsflag over skuldrene, med alle sine piger ved sin side og iført smil, som gik fra øre til øre. 

I mål ventede blomster, gaver og en sprudlende festtale fra Annikas trofaste løbemakker, Kenneth R. Jensen. 

Det blev den bedste dag længe, og måske den bedste løbedag nogensinde for Annika, som rørt over den store opbakning flere gange måtte knibe en tåre. Nu venter sidste arbejdsopgave, pengeregnskabet, blot at blive gjort op, før Annika med stolthed kan overbringe løbets overskud til epilepsiforeningen.  


Annika i mål med certifikatet på, at hun nu er medlem af den eksklusive "Klub-100  Halvmaratonløbere i Danmark

 

 

e-max.it: your social media marketing partner