FARSØ: I dag blev en helt særlig dag for Randi Sørensen fra Farsø, for da løb hun sit halvmaraton nr.100

Løbet forgik i Støvring med udsigt over engdraget og høj himmel med dramatiske skyer, som heldigvis holdt tæt.

Ca.120 glade løbere var mødt op for at deltage i FC-Løb Techpartners Rundeløb-halv-& helmaraton samt for at ønske Randi tillykke. Og heriblandt et dusin holdkammerater fra løbeklubben Farsø Tri & Trim, hvor mange taktfast holdt Randi med selskab på de 21,1 km, til hun strålende glad kunne krydse målstregen under klapsalver og jubelråb iklædt dannebrogsflag.

Det har længe været et mål for Randi, at kunne skrive Klub 100 Halvmaraton på CV’et, men at det lykkedes allerede i år var noget af en overraskelse – også for Randi selv. Det første halvmaraton blev løbet i august 2006 i Hasseris, men det næste først 8 år senere. Og det var ikke manglen på lyst og træningsiver, men en genstridig knæskade, som kom i vejen for muligheden for de lange løbeture.

I 2014 blev det til fire gennemførte halvmaratons; det samme i 2015 og hele 6 stk. i 2016. Og så kom der ellers gang i løbeskoene igen!  I 2017 + 2018 øgedes intensiteten til 2-3 halvmaratons om måneden, og i januar 2019 fødtes idéen om at runde to skarpe hjørner på én og samme dag.

Randi havde nemlig en drøm om, at løbe sit halvmaraton nr.100 til sit eget halvtredsårs fødselsdags-løb næste år i august 2020. Men knæet holdt og pludselig havde hun løbet over 30 halvmaratons på 8 måneder her i 2019, og holde ét helt års pause fra nu af var utænkeligt! Derfor kom løb nr.100 i hus her ét helt år før planlagt.
 

Nu kan Randi se tilbage på en bred vifte af forskellige løb af både store officielle events (med flere tusinde deltagere) til små canonball-løb med et simpelt set up; alt fra Hjerl Hede til Copenhagen Half, fra det kupperede Kalkmineløb i Mønsted til flade Odense, videre over Århus Byløb til Uhrskov Trail; og nogle halvmaratons så langt væk som i Holland og i Sverige, men de fleste dog lokalt i Nordjylland som i Suldrup og til Haverslev Byfestløb.

Så mange løb giver en masse erfaring og idéer, hvilket resulterede i, at Randi sidste år tog skridtet videre og hoppede ud i selv at være arrangør med start&mål i sin egen carport på Sneppevej i Farsø. Og i foråret, da det var lidt trægt med løb i kalenderen, var Randi sammen med to andre aktive kvinder hos Farsø Tri & Trim initiativtager til konceptet ”Spontan Halvmaraton & Rundeløb”. Tri & Trim fik afviklet hele 5 spontan-løb i foråret, og så er det ingen sag at nå op på 100 halvmaratons, når flere og flere løb kan løbes indenfor eget byskilt.


Randi Sørensen (forrest til højre) og hendes løbekammerater fra Farsø Tri og Trim der løb sammen med hende i ”100” løbet   

e-max.it: your social media marketing partner