FUIK U9 til Forårs Cup

FARSØ: FUIKs U9 piger og drenge hold deltog i denne weekend i den store Forårs Cup i Aalborg KFUM.

Pigerne stillede med et hold medens drengene deltog med to hold. Det blev en god dag med masser af god fodbold i lækkert sommervejr. 

Pigerne blev en flot nummer to i puljen og kvalificerede sig til en finale kamp om bronze. Her måtte pigerne efter et tæt omkamp se sig slået 2-1 og endte dermed på en flot 4 plads.  

Drengene stillede med to hold i hver sin række og her blev det for det ene hold en flot 1. plads i puljen som ubesejret, hvorefter det gjaldt en semifinale, som man desværre tabte og så måtte man også se sig slået 2-1 efter en meget spændende kamp om bronze. Så en flot samlet 4. plads efter en flot indsats. 


U9 Drenge: Lucas, Noah, William, Rasmus, Mikkel og Emil

For det andet drenge hold blev det sejre hele vejen igennem puljen og dermed en 1. plads. I semifinalen måtte de ud i et sandt drama, men drenge fik sejren og finalepladsen efter sejr i straffesparks konkurrence.  Herefter gjaldt det finalen, hvor det var med navneopråb, indløb, musik og fed stemning. Finalen blev desværre tabt og drengene måtte nøjes med sølvmedaljerne.


U9 Drenge: Abraham, Jonathan, Mikkel, Jonas, Oliver og Alexander

 

En fantastisk dag for FUIKs U9 piger og drenge, som alle ydede en god indsats og viste flot fodbold.

 

Fælles åben træning
U9 drengene og pigerne har gennem foråret haft ekstra fælles træninger, hvor de har trænet masser af forskellige spil og lege, øvet sig på finter og driblinger, udfordret hinanden i forskellige sjove konkurrencer, trænet motorik og koordination, samt haft fokus på fællesskab og sammenhold. Al træning i et fedt træningsmiljø med blandt andet høj musik og god stemning.

 

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: