HVALPSUND: I hele uge 20 fejrede Hvalpsund Golfklub deres 10 års jubilæum, med greenfee tilbud for golfspillere.

Mange golfentusiaster besøgte klubben og udtrykte stor begejstring for den smukke beliggenhed og ikke mindst banens beskaffenhed, hvilket klubben kan takke de dygtige greenkeepere og de mange frivillige for. De frivillige har forskellige opgaver såsom bestyrelse, sponsorgruppe, support til bane, klubhus og arrangementer. 

Afslutningen på jubilæumsugen fandt sted i dag søndag. Her blev der afviklet en invitationsmatch med 90 deltagere. Matchen stod mellem Team Himmerland og Team Viborg hvor golfklubber dystede i alt venskabelighed. Der var til lejligheden anskaffet en vandrepokal som blev vundet af Team Himmerland. Team Viborg mente ikke at der skal gå 10 år inden der skal spilles om pokalen igen. Det var en fantastisk golfdag i Hvalpsund med høj sol på himlen, i de smukkeste rammer man kan forestille sig. 

Efter matchen var der præmieoverrækkelse og spisning, hvor blandt andet initiativtagerne til golfbanen Jørgen Pedersen og Preben Sonnichsen mindes starten på det hele, og hvordan Mogens Jensen, dengang Sparekassen Farsø, m.fl. fik stablet hele økonomien sammen og ydede en fantastisk indsats for Hvalpsund golfklubs eksistens. 

Lørdag og søndag var der, efter spil, lavet konkurrencer med det formål at støtte KidsAid.

KidsAid’s primære formål er at skabe Unikke Oplevelser for syge og sårbare børn og unge i Danmark. Dette gælder ikke kun for børn og unge, men også deres familier. Efter de to dage kunne Hvalpsund Golf Club overrække kr. 3.025,- til KidsAid’s ambassadør, Thomas Nielsen fra Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten.  

 

e-max.it: your social media marketing partner