GATTEN: Golfturneringen Made In Denmark fortsætter på Himmerland Golf og Spa Resort i Gatten til næste år i 2020.

- Det er helt fantastisk og ikke mindst en stor forløsning, at Made In Denmark fortsætter i Vesthimmerland som minimum til næste år. Her skal vi i Vesthimmerland gøre hvad vi kan for at sikre, at arrangementet får en endnu bedre platform, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen og fortsætter:  

- Så nu glæder vi os til Made In Denmark vender tilbage til maj næste år på hjemmebanen her i Vesthimmerland.      

Turistdirektør i VisitVesthimmerland, Jimmi Petersen, siger:  

- Det glæder os rigtig meget, at Made In Denmark fortsætter på hjemmebanen i Vesthimmerland. Vi vil igen til næste år sætte stor fokus på vores værtskab og byde de mange golfgæster og turister velkommen til Vesthimmerland og Made In Denmark. Et værtskab, som vi igen i år har haft stor succes med på standen i village og rundt på golfanlægget i Gatten.  

Hos folkene bag Made In Denmark og hos Himmerland Golf og Spa Resort skaber forlængelsen i Vesthimmerland også glæde.   

- Himmerland Golf & Spa Resort er Made in Denmarks hjemmebane, og jeg er glad for at vi endnu engang skal spille her. Vi har udviklet turneringen, banen og oplevelsen for publikum hvert eneste år, og det har vi mulighed for takket været et fantastisk samarbejde med Himmerland Golf & Spa Resort, siger Promotor Flemming Astrup.  

- Vi er naturligvis glade for, at vi igen skal byde Europas bedste golfspillere velkommen her i Himmerland Golf & Spa Resort. Made in Denmark Presented by FREJA er blevet en del af Himmerland Golf & Spa Resorts DNA, og vi er stolte over, at vise Danmarks bedste golfresort frem til hele verden igen i 2020, siger direktør i Himmerland Golf & Spa Resort Mark Bering.  

Årets turnering i Vesthimmerland blev besøgt af ca. 65.000 gæster.

 

e-max.it: your social media marketing partner