FARSØ: Forleden var træningen for FUIKs U13-U15 piger og U14 drenge ikke en ganske almindelig træning.

I samarbejde med FUIKs Venner havde holdenes trænere nemlig arrangeret besøg af Verdensrekordindehaveren af det længste indkast på hele 51,33 meter, Thomas Grønnemark.  

Thomas har tidligere trænet bl.a. storholdet Liverpool FC i indkast, så det var nogle spændte spillere og trænere, som mødte op til træning. 

Spillerne trænede kasteteknik og havde desuden taktisk træning vedrørende hvordan man skal bevæge sig, når man har et indkast.

Træningen viste, at ved at ændre sin teknik en lille smule i forhold til sit indkast, kan man pludselig kaste flere meter længere.  Noget som kan være utrolig brugbar i en fodboldkamp.

Træningen blev afsluttet med et indkast spil, hvor man havde mulighed for at teste alt det man lige havde trænet og Verdensmesteren viste selvfølgelig også lige en smagsprøve på hvor langt han kunne kaste.
 

Ungdomsholdene sætter stor pris på muligheden for inspirations besøg udefra. FUIKS Venner er støtteforening for fodboldklubben FUIK, og kun ved hjælp af økonomisk støtte fra den, er disse tilbud mulige.


FUIKs U13-U15 Piger og Thomas Grønnemark

 

e-max.it: your social media marketing partner