FARSØ: FUIK’s ungdomstrænere stod i en rand rundt om udvalgte FUIK spillere, da der her til eftermiddag var inviteret til trænerinspiration på kunstgræsbanen på Farsø Stadion.

Der holdes jævnligt trænerinspiration, men denne gang havde man inviteret en særlig kapacitet på baggrund af et sponsorat FUIK vandt ved sidste års deltagelse i Vildbjerg Cup.

-Man kan vinde en fodboldkamp på to måder, enten ved at løbe stærkt eller spille fodbold. Tænk sig hvad det kan føre til hvis man kan kombinere de to ting, lød det fra Ove Hansen, træner hos Run-faster.dk, som var inviteret til Farsø af FUIK

Han har 15 års erfaring som fodbold og atletik træner. Som aktiv har han spillet mere end 500 superliga- og bundesliga kampe og ikke mindst er han Danmarks hurtigste fodboldspiller gennem tiderne.

FUIK’s unge spillere blev derfor i spurt sendt hen over banen og over løbehække som fik dem til både at løfte benene og svinge armene som var de atletikløbere.

-Dette er løbeteknikken, hvor man også får mest ud af sin energi, lød det videre fra Ove Hansen, inden han spændte elastikker på benene på nogle af de unge FUIK spillere for understrege teknikken og styrken yderligere.     

Det er nu op til FUIK’s ungdomstrænere at implementere teknikkerne blandt ungdomsspillerne - og om det også omfatter løbeelastikker for at få dem til at løbe hurtigere, må tiden vise.   

  

   

e-max.it: your social media marketing partner