FARSØ: I aften holdt FUIK’s Venner sin generalforsamling forud for moderklubben FUIK.

Fra formand for FUIK’s Venner, jens Røschmann lød det: 

-Et år er nu gået, som vi ser tilbage på med ”sved på panden”.  Vi har i bestyrelsen haft arbejdshandskerne på ud over de sædvanlige aktiviteter, såsom klublotto, sportsdag med golf, fodbold og fest, FUIK Cup, Julebal, juletræssalg og fyrværkerisalg.  

Som et nyt initiativ gik FUIK(d.v.s. FUIK’s Venner) og Aars IK sammen omkring afviklingen af en koncert i Messecenter Vesthimmerland. Det blev en god start og et flot resultat økonomisk. Men det blev også en udfordring at samarbejde med messecentret og Aars IK, men det blev en lærerig øvelse.         

Af andre aktiviteter som FUIK har stået for er DBU on Tour 2. pinsedag som desværre blev aflyst p.g.a. for få tilmeldte hold.

-Men vi har kontakt til DBU med henblik på fremtidige arrangementer 2010-20, lød det fra Jens Røschmann.
 

I slutningen af juni lagde Farsø Stadion græs til et superliga opgør mellem Aab og Randers. Vi fik solgt pølser, vand og øl i stride strømme. Publikum og sommeren var kommet til Farsø.  

Vi har også været sponsorer for ”Teknik” kurset for FUIK’s unge talenter. Og før nytår tog vi også en beslutning om at arrangere Hoppe-Legeland i Vinterferien, lød det i Jens Røschmanns opremsning over årets aktiviteter, som betyder at ”Vennerne” har kunnet skænke kr. 100.000 til moderklubben FUIK, som blev overrakt samme aften.  

Jens Røschmann kunne fortælle, at der efter donationen stadig er penge til gode tiltag fra FUIK’s Ungdomsafdeling, som FUIK’s Venner kan støtte økonomisk.

Der var genvalg til FUIK’s Venners bestyrelse som består af Jens Røschmann, Søren Kristensen, Lene Kjerstein Kristensen, Gitte Holm Pedersen, Kaj Ove Bunde, Niclas Poulsen og Poul Poulsen.

e-max.it: your social media marketing partner