FARSØ: På lørdag starter den nye forårssæson 2019 for hele senior afdelingen og U19 i Farsø Ullits IK.

Starter med standerhejsning
Traditionen tro starter klubben med standerhejsning, hvor flaget hejses og der bydes velkommen til den nye sæson. Både ”gamle” såvel som nye spillere er meget velkomne. Efter en let gang træning vil der efterfølgende være lidt mad og drikke i klublokalet. 

Spændende halvsæson forude
Der venter klubben en meget spændende halvsæson, da første holdet i serie 2 herrer skal se om de efter tre flotte 2.pladser i træk kan tage det sidste skridt og rykke op i serie 1. Det meget unge og talentfulde hold er fortsat styret af cheftræner Jens Bojer. 

Klubbens 2. hold herrer rykkede op i serie 3 efter et flot efterår og der venter holdet en spændende og svær række med flere 1. hold som modstandere - bl.a. vore naboer fra Aars. Også her fortsætter trænerduoen Thomas Larsen og Jesper Lynderup 

Herrernes 3. hold i serie 6 styres i år af Thomas Andersen og Jakob Christensen. 

På U19 fortsætter Magnus Bojer som ansvarlig leder. Klubbens U19 afdeling træner sammen med herrer senior og dette samarbejde er med til skabe den optimale udvikling for de unge spillere og skabe en god overgang til senior.  

Damerne i serie 2 ledes igen af Jonas Brøndum. Her har man også håb for, at det unge kuld af piger kan fortsætte udviklingen og skabe en god dameafdeling, som er en vigtig del for fællesskabet i klubben. 

Et således kendt og spændende team fortsætter hermed omkring spillerne i FUIK og klubben håber at de kan fortsætte den gode udvikling. Der er således plads til alle som har lyst til at spille fodbold uanset niveau - ung som gammel. 

Træningslejr i Spjald
Udover en masse træninger og kampe i opstarten, så venter der også hele seniorafdelingen damer og herrer, samt U19 en fælles træningslejr i Spjald, hvor der udover fodbolden er fokus på det sociale, fællesskab og sammenhold. Dette vægter klubben meget højt, da det er med til at skabe en masse gode oplevelser, relationer og fællesskab på kryds og tværs. I den sammenhæng er der også planlagt fællesspisning og andre sociale arrangementer.
 

Så alt i alt går FUIK et meget spændende forår i møde.

 

e-max.it: your social media marketing partner