FARSØ: Salget af klublodder er stigende til glæde for de mange ungdomsspillere i FUIK, hvilket FUIK’s Venners overskud går ubeskåret til.

FUIK’s Venner har udtrukket vindere for 3. gang for sæson 2018(endnu en trækning kommer til)og på den måde er der indtil videre denne sæson udtrukket 12 gavekort til brug i Farsø Handelstandsforenings butikker for sammenlagt kr. 3.200     

-Den 3.udtrækning gav udslag i et gavekort på kr. 500 til en forhenværende klubmand, nemlig Esper Skals. Han er i dag er bosiddende nordenfjords i Brønderslev, men har bevaret båndet til FUIK gennem Klublotto. Tillykke til Esper og tak til ham, fordi han er med til at støtte FUIK’s ungdom, siger Jens Røschmann fra FUIK’s Venner. 

Vil du købe klublodder a`100 kr. kan du henvende dig til bestyrelsen i FUIK’s Venner, heriblandt Jens Røschmann. Han anbefaler at være ”smart” ved at købe inden 1. april, således man kan deltage i alle udtrækninger.   

Jens Røschmann kan også fortælle at FUIK’s Venner allerede på "banen" med aktiviteter I 2019.

Hoppe-Legedage i Dronning Ingrid Hallerne er et nyt arrangement som FUIK’s Venner prøver kræfter med i vinterferien, efter at Dronning Ingrid Hallerne har valgt ikke selv at være arrangør længere. Der vil dog være en ændring i dagene i forhold til tidligere. Det vil således være i slutningen af vinterferien, nemlig torsdag og fredag, i modsætning til tidligere i starten af ferien.

FUIKs Venner håber at bringe traditionen videre med succes, trods flytning af dagene, men der følger mere om selve aktiviteten senere.

I slutningen af marts er der igen ”Fodboldkoncert” i Messecenter VesthimmerIand hvor FUIK’s Venner deltager som medarrangør og selvfølgelig med masser af mandskab.

- Vi håber på lige så stor opbakning fra lokalbefolkningen - som I 2018, til denne begivenhed, hvor der jo er lagt op til fest og hygge for alle, opfordrer Jens Røschmann.

 

e-max.it: your social media marketing partner