VESTHIMMERLAND: I dag var 37 af TeamGym Himmerlands gymnaster til individuel konkurrence på bane og i trampet til SpringCup Nord i Randers.

4 af gymnasterne var til deres første konkurrence, mens resten af flokken også deltog ved SpringCup i Silkeborg i december, og dermed kendte til fornemmelsen af den nervøsitet som er, når dommerne skal bedømme springene. 

Konkurrencerækkerne var delt ind efter alder, således at man konkurrerer med andre gymnaster i samme årgang.

Alle TeamGym Himmerlands gymnaster leverede en rigtig flot indsats og flere var meget tæt på at kvalificere sig til finalerne, men konkurrencen i springene var hård, og der var mange deltagere.

I pigerække årgang 2011-2012 deltog bl.a. Marie Veggerby fra Strandby. Hun sprang sig, på trampet, til en flot 1. plads i indledende og var dermed blandt de 10 der kvalificerede sig til finalen, så ventetiden fra kl. 12.50 hvor Marie havde sprunget indledende runde til kl. 17.00, hvor finalen stod, var fyldt med spænding.

I finalen sprang Marie ligeledes 2 flottes spring, men hun kom lidt ud af balance i landingen i sit andet spring, som hun dog reddede meget flot. Det gjorde, at det var ekstra spændende, hvor meget det ville betyde for karakteren, og om hun kunne forsvare sin 1. plads. Den spænding blev først udløst ved medaljeoverrækkelsen kl. 19.

Liva Houman kvalificerede sig blandt de 44 årgang 2007 piger på trampet til finalen, hvor hun fik en flot 7. plads. Julie Kjærgaard kvalificerede sig til finalen i trampet årgang 2002-2003 piger, og fik her en fin 10. plads.

Hos drengene gik det også rigtig godt med at kvalificere sig til finalerne, 8 af de 11 drenge fra TeamGym Himmerland kom i finalerne og 3 af dem både i trampet og på bane.  

Karl Loft var første dreng i konkurrencen og lagde hos 2010 drengene ud med at kvalificere sig til finalen og fik her en flot 6. plads. Albert Houmann årgang 2009 drenge, kvalificerede sig også til finalen og fik en 8. plads.

Hos 2008 drengene tog Mads Loft fra Onsild 2. pladsen på bane og 6. pladsen i trampet i indledende og var ligesom Marie spændt på om 2. pladsen kunne forsvares i finalen. I trampet fik han en flot 5. plads.
Sofus Bech kvalificerede sig ligesom Mads til begge finaler, og fik på bane 5. pladsen og en flot 4. plads i trampet. August Mølgaard gik også videre til finalen og fik en fin 8. plads.

Hos 2007 drengene delte Mike Haldrup og Anders Rasmussen point efter indledende. I finalen tog Mike 4. pladsen, mens Anders fik 10. pladsen.

I 2005 drengerækken kvalificerede Sebastian Sørensen sig til finalen i både trampet og på bane, hvor han fik en fin 8. plads på bane og 5. pladsen i trampet.

Det blev i alt til 14 finalepladser til TeamGym Himmerlands dygtige gymnaster.

Resultatet af finalerne blev først offentliggjort ved medaljeoverrækkelsen, så det var en flok spændte gymnaster der stod klar, til at høre om deres navn blev nævnt.

Det gjorde Marie Veggerbys. Hun blev kaldt op på medaljepodiets øverste trin og forsvarede dermed sin førsteplads fra indledende, men konkurrenterne havde også gjort det rigtig godt, så

Marie måtte dele øverste del af skamlen med 2 andre piger fra hhv. Viborg og Åbybro, som havde fået samme point. Der var derfor 3 meget glade guldvindere af Trampet årgang 2011-2012.

Da speakeren kom til drenge årgang 2008 bane, var der igen en glad TeamGym Himmerland gymnast blandt medaljetagerne. Mads Loft forsvarede sin 2. plads og fik en flot sølvmedalje til samlingen.

Derudover deltog Stine Odberg, Asta Hole, Natasja Johansen og Stinne Veggerby fra Farsø-området.

Alt i alt en rigtig god konkurrencedag for TeamGym Himmerland, hvor instruktørerne Jonas Poulsen, Nadia Kristensen, Caroline Johnsen og Mette Berg er meget tilfredse med gymnasternes indsats og resultater.

Nu gælder det holdkonkurrencerne, hvor gymnasterne skal konkurrere i både trampet, bane og rytme og hvor karaktererne for alle gymnaster i alle 3 discipliner samles og giver den endelige karakter. JuniorPiger og JuniorMix drager allerede på lørdag til Randers igen, hvor deres første holdkonkurrence afvikles.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner