FARSØ: Juleaftensdag, i det dejligste solskinsvejr mødtes en flok engagerede løbere i alle aldre med nissehuer på til den traditionelle sidste luntetur op & ned ad hovedgaden i Farsø med efterfølgende dans om juletræet på Store Torv.

Kædedansen om træet, hvor der blev sunget "Nu det jul igen og nu ..." i højere og højere tempo, dannede som altid afslutningen på Farsø Tri & Trims kalenderløb fra 1. til 24. dec.

Denne gang deltog 76 klubmedlemmer i løbet af julemåneden. Et super fremmøde - og de flittigste havde nået over 200 km. Efter juletræsdansen var der julegodter og "nissepis" til alle i klublokalet og kåring af årets vindere.

Prisen, som "Årets Energist", gik til Britt Folkerman for hendes evne til at skabe nærvær og liv i klubben, have det store overblik i forbindelse med klubbens mange arrangementer, et omhyggeligt bestyrelsesarbejde og lysten til at udfordre sig selv på hårde og utraditionelle løbedistancer.

Farsø Tri & Trim ser frem til et spændende 2019 med hyggelige klubaftner og fælles deltagelse i både små og store motionsløb.

 

e-max.it: your social media marketing partner