FARSØ: I weekenden drog FUIK´s U9 drenge afsted til Danmarks største indestævne for U9 drenge i Fredericia.

Der var lagt op til en stor oplevelse for de lokale fodbolddrenge og der var med stor spænding set frem til turen og turneringen. 

Tidlig lørdag morgen var der afgang fra Farsø. Efter ankomst til det store Hal mekka med 6 haller i et i Fredericia stod den på fælles morgenmad og briefing om turneringen.   

Starten på stævnet skete til fælles indmarch til røg, lysshow og høj musik sammen med de 96 andre deltagende hold fra hele Danmark. Præsentation af FUIK og spillerne og så var man i god stemning og klar til kamp. En kæmpe oplevelse for spillerne at træde ind i den store arena foran et stort publikum. 

I den første kamp ventede mægtige FC København og FUIK-drengene fightede sig til et point efter 0-0. Godt gået af drengene, da FC København sidenhen løb med sølvet. Herefter endnu en hård modstander i Næstved hvor den igen blev 0-0. I den sidste indledende kamp ventede Næsby og her måtte man se sig slået 1-3. 

På første dagen ventede yderligere 2 kampe i mellemrunden. Først imod HB Køge, som man efter en tæt kamp måtte se sig slået 1-3. Dagen sidste modstander var Hornslet og her kom den første sejr på 2-0 efter en fin indsats. 

Efter dagens strabadser ventede der aftensmad og så drog hele team FUIK med spillere, trænere og forældre i badeland, hvor drengene hyggede sig. Hyggen fortsatte om aftenen på skolen, hvor drengene skulle overnatte. 

Næste morgen var det igen tidligt op og klar til de næste kampe. Første kamp var imod Dalby og den sidste kamp i mellemrunden. Det blev til et ærgerlig nederlag på 1-2.  

Så ventede finalerunden. Her ventede U9 drengene modstanderne, Svendborg, Fredericia og BK FIX. Her gjorde FUIK drengene rent bord og vandt alle 3 kampe med 4-0, 2-0 og 2-1. Herefter ventede den sidste finalekamp mod Dragør og efter et nervepirrende drama løb drengene med en smal 1-0 sejr til stor jubel blandt spillere og forældre. En fantastisk søndag med masser af sejre og god fodbold. 

Drengene sluttede som nummer 9 og status blev 10 kampe med 5 sejre, 2 uafgjort og 3 nederlag. En flot præstation af drengene. 

Stævnet sluttede søndag eftermiddag med et kæmpe præmieoverrækkelse show, hvor drengene modtog de fortjente pokaler og præmier. 

En fantastisk weekend sluttede med en flok trætte spillere, som fik en kæmpe oplevelse. En weekend hvor de både fik øvet en masse fodbold og var sociale med fællesskab og sammenhold i fokus.

 

e-max.it: your social media marketing partner