VESTERBØLLE: I dag var der indvielse af nyt fitnessrum på Vesterbølle Efterskole.

Det nye fitnessrum har været en del af et større byggeri med ny hal, hvor eleverne allerede nu folder sig ud i forskellige sportsgrene. Nu er fitnessrummet så også klar til brug, og der var derfor indbudt til indvielse på efterskolen. Blandt deltagerne til arrangementet var beboerforeningen i byen repræsenteret, efterskolens elever og ansatte og ikke mindst et par herrer fra Jutlander Bank, Aars.

Aftenen bød på sang og spisning samt taler fra henholdsvis efterskolens forstander, Martin Diget Aamann og formand for beboerforeningen, Karin Hasling.

Fitness for hele byen
Den del af byggeriet, som har omhandlet indretningen af fitnessrummet, er der, på vegne af både beboerforeningen og efterskolen, søgt midler til. Det er nemlig tanken, at fitnessrummet skal være tilgængeligt for byens beboere via medlemskab i afgrænsede tidsrum.

Man har været heldige med at søge midler, for Nordea-fonden har støttet med 10.000 kroner og Jutlander Bank med 50.000 kroner. Således havde René Bloksgaard-Samuelsen og Jan Gudiksen fra Jutlander Bank derfor også et særligt ærinde til arrangementet. De overrakte nemlig efterskolens forstander 50.000 kroner i de nybyggede rammer. Man har hos Jutlander Bank såvel som Nordea-fonden valgt at støtte projektet, fordi det karakteriseres som et almennyttigt lokalt initiativ – et initiativ hjulpet godt på vej af de tildelte midler.

Fitnessrummet er veludstyret med alt fra romaskiner, løbebånd, crosstrainer, motionscykler, spejlvæg med vægte til en række fitnessmaskiner.

Fitnessrummet kommer til at indgå i flere af efterskolens fag, men man opfordrer også til, at det, ligesom efterskolens øvrige sportsfaciliteter, bliver brugt i fritiden såvel for at fremme en sund livsstil som for at styrke det sociale fællesskab.

-Det har været et stort ønske at lave et moderne og veludstyret fitnessrum, så det er dejligt at se, at det nu er en realitet – det vil helt sikkert blive brugt flittigt af elever og ansatte – og forhåbentligt snart også af beboerne her fra byen, lyder det fra forstanderen.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner