VESTER HORNUM: I oktober måned har Vester Hornum Løberne afholdt arrangementet  ”Flest motionsture på en måned”.

Kravet for at deltage er, at man går/løber en tur på mindst 2 km., eller cykler en tur på mindst 5 km. pr. dag. Hvor mange dage man kommer afsted er helt op til en selv, men da motion er sundt, er 1 tur bedre end ingen!. 

Hvad får man så ud af at deltage – en god gang motion, en tur ud i vind og vejr – og så var der også mulighed for at vinde 1 af de 6 lodtrækningspræmier, som var sponsoreret af Min Købmand i Vester Hornum og Den Jyske Sparekasse. For hver motionstur der var ”leveret”, fik man et lod i udtrækningen.  

På de 31 dage blev der, af de 25 deltagere, motioneret 450 ture på sammenlagt 2.816,7 km., hvoraf de 57 ture/779 km var på cykel. Flest motionsture blev leveret af Lone Gertsen med 30 stk., flest km. blev leveret af Jens Chr. Vejrum, som nåede på 279,8 km., fordelt med 158,6 km til fods og 121,2 på cykel.  

Vester Hornum Løberne valgte, som afslutning på månedens indsats, at flytte lørdagstræningen i lørdags til Rønbjerg, hvor der kl. 8:00 blev startet med en løbetur langs fjorden, og herefter brunch i feriecenteret. 32 deltog i arrangementet, og efter et solidt måltid, blev der trukket lod om de 6 præmier, som fik følgende vindere: Dorthe P., Mai-Britt, Lone G., Søren, Carsten og Inge.

 

e-max.it: your social media marketing partner