GRØNNERUP: Det har været en travl weekend på VSK, Vældgård Sportsrideklub.  Med 150 starter til årets sidste stævne i klubben var der liv og glade dage fra første til sidste klasse.

Klubben egne ryttere var flot repræsenteret både i heste- og ponyklasserne. Maja Michelsen på Pepsica vandt ponycuppen efter et flot ridt både lørdag og søndag.  Det var et stærkt felt, hvor også Ella Holm Rasmussen på Annexgårdens Lapeia og Caroline Nielsen på Cicero deltog.

Og når det kommer til vinder af ponycuppen er der ingen nåde.  Uanset vejret får vinderen en rulletur i vand og mudder.  Det er kærligt ment og en særlig måde at ære vinderen.  Maja tog det nu med et smil. Selv om det uden tvivl var en meget kold omgang. Heldigvis er det ikke alle placeringer, der giver en rulletur, for Maja fik desuden både en 1. plads og en 2. plads I henholdsvis fredagens og lørdagens LC-programmer.

Ella kom heller ikke tomhændet hjem for hun vandt LB/LA-klassen lørdag.

Søndag red både Maja, Caroline og Frida Marie Tolstrup LC-programmerne, hvor de med under en procent i forskel og tæt på placering kan være godt tilfredse med indsatsen.

Line Asmussen, der ejer og til daglig driver Stald Vældgård hvor stævnet blev afholdt, havde trods de mange praktiske gøremål i forbindelse med stævnet fundet tid til at selv starte LA3 på Hero.  Hero er en hest som Line låner og har startet en del stævner på.  Tidligere på måneden var de til landsstævne på Sjælland og fik en fin placering med hjem. Måske er det den rutine, der skinner igennem.  For selv om man skulle tro at det ville være svært at holde fokus på eget ridt midt i alle de andre ting hun havde ansvar for ved weekendens stævne på Stald Vældgård vandt hun LA-klassen lørdag.

En anden VSK-rytter er Ann Zaar Christensen der efterhånden har haft sin gang på Stald Vældgård i lang tid.  Som regel med hesten Chinook Silver, som hun i denne weekend startede både LD og LC-programmer på. Silver er tidligere travhest, så det har krævet hårdt arbejde at kunne stille op i galopprogrammet LC.  Heldigvis har Ann også stadig sin gamle Fjordhest Baldur, som hun i anledning af stævnet havde med i hestecuppen både lørdag og søndag.  Og selv om de ikke fik placeringer blandt de heste de stillede op mod, var det nogle fine ture og vi kan håbe at se mere til de to fremover.

Dorthe Glenstrup Dahl og Michelle Nielsen stillede op i hhv. LA1, LA2 og LA3. Dorthe red på sin nye hest Medina Søttrupgård, så forhåbentlig kommer vi også til at se meget mere til de to den kommende tid både på Stald Vældgård og ude omkring til stævner.

Michelle og Hedens Ruder Knægt stillede også op i Equsanacuppen for hest. Og med godt 67 procent lørdag og en 1.plads med næsten 70 procent i LA2 søndag fik de en velfortjent 2.plads i cuppen.

Bestyrelsen i Vældgård Sportsrideklub ser nu tilbage på en dejlig stævneweekend.  De er taknemmelige for den gode stemning ryttere og gæster mødte frem med. 

 

e-max.it: your social media marketing partner