GATTEN: De første fem udgaver af Made in Denmark har alle været spillet efter sommerferien i august. Men 2019 udgaven, hvor turneringen rykker tilbage til Gatten betyder også et andet afholdelsestidspunkt, nemlig i slutningen af maj.

I den kommende sæson rykker PGA Championship til maj, og flytningen af den amerikanske major har betydet, at kalenderen på European Tour bliver justeret i forhold til det man er vant til. Derfor byder Himmerland Golf & Spa Resort i 2019 golfverdenen indenfor fra den 23. -26. maj 2019

Flemming Astrup, promoter for Made in Denmark, udtaler: Vi har fået en helt fantastisk mulighed, som vi ikke kunne sige nej til. Den nye dato er spændende, og vi er meget begejstrede og stolte over, at vi har fået så attraktiv en uge i kalenderen. Hele golfkalenderen bliver rystet gevaldigt næste år, og at Made in Denmark nu "overtager" datoen efter BMW Championship på Wentworth viser, at man hos Europa Touren rangerer Made in Denmark meget højt!

​Hos VisitVesthimmerland er man selvfølgelig også rigtig glade for, at Made in Denmark vender tilbage i 2019 og allerede i maj.

-Det betyder, at vi får alletiders mulighed for at synliggøre hele området før sommeren og dermed højsæsonen. Her kan vi virkelig få slået budskabet ud med, at Vesthimmerland har masser at byde på både for golfere og livsnydere, siger Turistdirektør Jimmi Petersen. Vi glæder os meget til at byde velkommen til det ikoniske hul 16 - Himmerland Hill

 

e-max.it: your social media marketing partner