FARSØ: På sin fødselsdag havde Randi Sørensen i dag arrangeret ½ maraton og maraton med udgangspunkt i Klub 100 med start og mål ved sin bopæl på Sneppevej

Klub 100 er meget populært for løbere, hvor de på eget initiativ kan arrangere deres eget løb og på den måde hjælpe sig selv og andre til at nå målet nemlig at løbe 100 halvmaraton eller helmaraton løb.  

Randi Sørensen havde således deltagende løbere med fra et større geografisk område, selv løb hun sit 67. halvmaratonløb. Dem med flest løbekilometer var dog Annette Bertelsen med halvmaratonløb nr. 153 og Jørgen Jacobsen løb sin nr. 261 Maraton for man stopper ikke nødvendigvis når man har nået løb nr. 100.  
 

På halvmaraton var der 29 deltagere og helmaraton 12 løbere, der havde sit at kæmpe for i den steghede aftensol. Ruten havde et forløb fra Sneppevej gennem Søanlægget, Gråbølle, ”gudekvarteret” ved Valhalla og nordpå igen. En rundstrækning på 5,3 km., som altså skulle tages adskillelige gange alt efter valgt distance, men heldigvis havde Randi Sørensen sørget godt med forfriskninger i depoterne så dampen kunne holdes oppe.       

 


Her sætter halvmartonløberne i gang fra Sneppevej for at begive sig ud på en 5,3 km rundstrækning i Farsø by.   

 

e-max.it: your social media marketing partner