FARSØ: I sidste måned sikrede FUIK’s U14 piger sig oprykning til Liga 2. 

De besejrede puljens nr. 2 Stoholm, så sikkert som 5-1. Pigerne har gennem hele sæsonen spillet flot fodbold, og har været suveræne i deres pulje. Således sluttede de sæsonen, og sikrede oprykningen med en samlet målscore på +53. 

Placeringen som puljevinder sikrede også pigerne en plads i slutspillet om Jysk Mesterskab. Kvartfinalen blev spillet i Hjallerup, og her tog U14 pigerne endnu en sejr og var derefter klar til semifinalen. 

Semifinalen blev afviklet på neutral bane i Vinderup imod RKL (Lemvig).  Det var et RKL hold, der gav spillerne mere modstand end vanligt, og kampen blev en lidt rodet affære. Dog med flest gennemspillede chancer fra FUIK, og med en sejr på 4-0, var der heller ikke tvivl om, hvem der var det mest velspillende hold. Jublen var derfor stor, da slutfløjtet lød og holdet nu var klar til finalen om Det Jyske Mesterskab.  

Finalekampen blev afviklet på Fårvang Stadion, og modstanderne var Jelling. Jelling var på papiret den sværeste modstander, som holdet skulle møde. De havde gået gennem deres sæson, med næsten samme resultat som Farsø pigerne. Solen skinnede fra en skyfri himmel og der var mødt mange lokale fans op for at støtte FUIK pigerne. Pigerne spillede indimellem flot fodbold, men måtte se sig slået af et fysisk overlegent Jelling hold. Derved indkasserede de sæsonens første nederlag på 0-3. Dette til trods, kan de være utrolig stolte af deres præstation igennem hele sæsonen, og den flotte sølvmedalje de fik overrakt af DBU. 

 

e-max.it: your social media marketing partner