VESTER HORNUM: I dag blev der afholdt løbefest i Vester Hornum. Det var dagen, hvor den første af Vester Hornum Løbernes medlemmer løb sit halvmaraton nr. 100.

-Fra bestyrelsens side er vi meget glade for, at Jan Kollerup Nielsen valgte at løbe sit halvmaraton nr. 100 på hjemmebane. Kort efter at løbet var slået op, meldte Mette Nielsen fra Nørager, at hun også gerne vil løbe sit nr. 100 hos os på denne dag – så det blev dobbelt løbefest, fortæller Vester Hornum Løbernes formand Inge M. Jensen.  

Selvom sommerferien er startet, havde mange valgt at være med til fejringen af de to løbere. Der var 14 til start på marathon. 55 til start på ½ halvmarathon og 19 til start på rundeløb. Der blev løbet på en 5,3 km rute i Vester Hornum og omegn, en lidt kuperet, men meget lidt trafikeret rute. 

Den forholdsvis korte rute, som maratonløberne skulle løbe 8 gange, ½ marathonløberne 4 gang og rundeløberne 1, 2 eller 3 gange, gjorde løbet meget socialt. Om man løber hurtigt eller langsomt, vil man altid møde andre løbere på ruten, og for de fleste er det en god følelse at møde andre løbere undervejs.  

Start/mål, som skulle passeres for hver runde, var ved Vester Hornum Hallen. Det var også her det velasorterede depot var – der var voldsomt brug for drikkevarer og især vand i det varme vejr, og netop på grund ar varmen var der også opstillet væskedepot halvvejs.  

Efter løbet var der mad til alle. Og der var selvfølgelig taler og overrækkelse af Klub 100 medalje og -bevis til de to seje løbere, som nu er medlem af Klub 100 for halvmaratonløbere.   

Det blev en varm, hyggelig og festlig dag i løbeskoene.

-Vi i bestyrelsen vil gerne takke alle som bakkede op om arrangementet og til alle som hjalp til. Det er altid dejligt at møde så mange glade og positive løbere. Håber vi ses til vores næste løb, som er til oktober, slutter Inge M. Jensen 

 

 

e-max.it: your social media marketing partner