VESTHIMMERLAND: Danmarks største sportsbegivenhed vender tilbage til Gatten og Vesthimmerland i 2019 og fortsætter i Danmark til år 2023.

På dagens indkaldte pressemøde på Himmerland Golf – og Spa Resort i Gatten kunne golfturneringen Made In Denmark og Lars Larsen løfte sløret for, at landets største sportsbegivenhed og golfturnering, Made In Denmark, vender tilbage til Vesthimmerland og Gatten i 2019 efter sommerens turnering i Silkeborg.  

Borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen, siger:
- Det er en stor lettelse og ikke mindst glædeligt, at Made In Denmark vender tilbage til landets bedste golfanlæg i Vesthimmerland og Gatten i 2019 og samtidig fortsætter i Danmark til 2023, siger borgmester i Vesthimmerlands Kommune, Per Bach Laursen og fortsætter:
 

- I Vesthimmerland ser vi frem til et forstærket samarbejde med Made In Denmark og Lars Larsen i årene frem. At have landets største sportsbegivenhed i vores nærområde og i Nordjylland generelt, det har enorm betydning og giver unikke muligheder for strategiske indsatser på turisme - og erhvervsområdet, siger Per Bach Laursen, der samtidig sender en opfordring til resten af Nordjylland, når Made In Denmark og Lars Larsen skal vælge værter for turneringen i årene 2020, 2021, 2022 og 2023.  

- Når jeg siger vi, så mener jeg hele Nordjylland. At Made In Denmark og Lars Larsen med op mod 100.000 gæster vælger at vende tilbage til vores region med landets største sportsbegivenhed i 2019, så viser det, at vi har et stort samlet potentiale, men det kræver også, at vi fortsætter med at gøre Nordjylland attraktiv og ser fremtidige muligheder for samarbejde på tværs af kommuner, hvis vi skal udnytte potentialet i fremtiden, siger borgmester Per Bach Laursen og slutter:  

- Men i dag vil vi glæde os over, at Vesthimmerland og Nordjylland bliver værter for Made In Denmark igen i 2019. En opgave, der vækker stolthed og som er i meget trygge værtshænder i Vesthimmerland.  

Også Lars Larsen sendte en hilsen til Vesthimmerland på pressemødet:  

- Vi har et rigtig godt samarbejde med Vesthimmerlands Kommune, som også har gjort hvad de kan for at få Made In Denmark tilbage til området i 2019.  

- Så må vi se, hvor i Danmark turneringen bliver i årene efter 2019 i Himmerland, men jeg har da en forhåbning om sammen med European Tour, at vi spiller i Himmerland mindst én gang mere efter 2019, siger Lars Larsen.  

På pressemødet blev det også klart, at Made In Denmark spilles fra den 8-11 august i Gatten næste år.

 

e-max.it: your social media marketing partner