I dag går det løs med FarSØ stafetten

FARSØ: I dag onsdag løber FarsSØ staffeten, som finder sted for 2. gang, helt bogstavligt af stablen.  

Her til formiddag er det Farsø Skoles elever, der to dage inden sidste skoledag, tager en slutspurt i Farsø Søanlæg inden den står på sommerferie. Og i aften er stafetten for alle andre og virksomheder, som ønsker en sund, sjov og hyggelig aften i Farsø Søanlæg.  

En opgørelse mandag morgen viste at 35 stafethold og 15 singleløbere foreløbigt havde meldt sig til.  
 

Hvis man ikke er kommet ud af starthullerne med hensyn til at melde sig til, kan man faktisk stadig nå at komme med. Man kan tilmelde sig og andre frem til en time for løbsstart. Og det kommer ikke an på sin fysiske form, for er man et stafethold på, kan man jo deles om runderne i Farsø Søanlæg – som er på 800 m. i den time stafetten varer, nemlig fra kl. 19.00 til 20.00.  
 

Men tilskuere er naturligvis også velkomne til en hyggelig aften ved søen – især hvis de bidrager til gode stemning med heppen og godt humør. Der vil også være mulighed for at købe mad og drikke.  
 

Som tidligere beskrevet her i avisen, vil overskuddet fra løbet gå til det nye Nature Ranger projekt for børn, som starter op i efteråret. Projektet, som er udtænkt af Vesthimmerlands naturvejleder Karin Winther, er for Vesthimmerlandske børn og vil have baser i Uhrehøje Plantage og Aars Skov

Bag FarSØ stafetten står ”Sundhed, trivsel og læring i Farsø”, der er et samarbejde mellem foreninger og skole i Farsø samt DGI Nordjylland og TRYGfonden. Farsø Tri & Trimm er den praktiske samarbejdspartner omkring stafetten.

Læs mere om emnerne ved at klikke på de blå blokke her: