FARSØ: Fredag eftermiddag gik turen til Ikast for ca. 60 spillere og ledere fra Farsø HK til det årlige Forbundsmesterskab i Ikast.

 Alle var i godt humør og glædede sig til en weekend i håndboldens tegn.  

Det startede med en Champions League kamp fredag aften mellem FCM og et af verdens bedste klubhold for kvinder Vardar Skopje, en spænende kamp som de unge mennesker hyggede sig med Fra lørdag morgen gik det så løs med deres egen håndbold i flere haller i Herning og Ikast. 

U10Piger: Pigerne startede ud med to meget tætte kampe, som desværre endt med nederlag. Men ingen slår sådan lige Farsøs U10 piger ud. De kæmpede sig til en sejr i den sidste pulje kamp, og en sikker sejr i den førte kamp i slutspillet for pulje C. Søndag startede pigerne godt ud med en sejr i den sidste slutspilskamp og var klar til finalen i pulje C. I finalen kæmpede pigerne sig flot til en sejr på 4-2 og en samlet 13. plads. En rigtig god weekend med hygge, sange og fantastisk kampgejst!

 

U10Drenge 1: Drengene startede med at vinde alle 3 puljekampe ret overbevisende og dermed var de klart blandt de 4 bedste, desværre måtte de p.g.a. sygdom undvære deres normale målmand og derfor var det markspillere på skift der klarede opgaven og det kostede nok finalepladsen, men drengene kæmpede det bedste de havde lært og med deres normale målmand tilbage om søndagen fik de hevet bronzen med hjem til Farsø. Om 10 dage deltager drengene i U10 DM i Greve. 

U10Drenge 2: Andetholdet hos U10 drenge spillede et super flot mesterskab og efter mange flotte og tætte kampe sluttede de med at vinde b-slutspillet og dermed en samlet 5-plads, sammen med U12 drenges 2-plads nok den bedste præstation af alle Farsø hold ved dette mesterskab. 

U12Drenge: I første kamp lørdag mødte de Aalborg som drengene vandt 9-5 over. I anden pulje kamp slog Farsø drengene Hasle ret overbevisende med 10-1. Tredje og sidste puljekamp mod Kolding blev lidt mere udfordrende end de havde regnet med, men det blev alligevel til en sejr på 5-3. Søndag stod den på A-slutspilspujlekampe, hvor puljens nummer 1 og 2 skulle mødes igen i en finalekamp. De 2 første kampe vandt Farsø over Vinding med 7-4 og Ikast med 11-10. Den sidste Slutspilspulje kamp mod Borris-Rækker Mølle blev lidt en kedelig affære fordi holdene allerede var sikre på at de skulle mødes i finalen, Farsø tabte kampen med 10 – 7. I finalen kom Farsø bagud med 2-0, med hårdt arbejde kom drengene til pause med 2-2. I 2. halvleg score Borris-Rækker Mølle to gange og vandt finalen 4-2. Farsø drengene rejste stolte hjem med en flot sølv medalje om halsen.


U12 drenge endte i finalen og det blev til en flot sølvmedalje.  
 

U14Piger: Efter en flot sejr i første kamp over Aalborg Kfum, tabte pigerne desværre de 2 næste kampe. Dermed hed det B-slutspil hvor det blev til en sejr og et nederlag, pigerne slutte samlet som nr. 7, hvilket er godkendt. 

Efter 3 dage med masser af håndbold, hygge og sjov var det derfor nogle trætte men glade unge mennesker der ramte Farsø søndag aften. 

Sæsonen er ved at være slut for ungdomsafdelingen, der har afslutning i morgen torsdag. Derudover er det kun U10 drenge, der som nævnt deltager i U10 DM den 21 og22 april i Greve.

-Vi håber, at der er flere unge mennesker som efter sommerferien har lyst til at spille håndbold. Der arbejdes bl.a. på noget håndboldskole og vi forventer også at komme med andre tilbud til efteråret, fortæller Henrik Sauer fra Farsø HK.

 

e-max.it: your social media marketing partner