FARSØ: Forud for fredagens alkoholfrie diskotek i Dronning Ingrid Hallerne fik de frivillige arrangører bag, en meget kærkommen gave.

Gaven lød på kr. 8.000 fra Vesthimmerlands Vinter Cross Cup, en løbeklub med base i Farsø. 

-Vi synes det er et rigtig flot stykke arbejde de frivillige voksne yder for vore unge med de alkoholfrie diskoteker, hvoraf de to finder sted her i Farsø om året. Vi synes det er et vigtigt budskab overfor vore unge, at man godt kan have det sjovt uden alkohol. Derfor donerer vi vort overskud på kr. 8.000 til de alkoholfrie diskoteker i Vesthimmerlands Kommune, siger Byrial Stagsted og Bjørn Jakobsen fra Vesthimmerlands Vinter Cross Cup, der også har Jes Steiner Kristensen som 3. mand.       

Det var Karen Andersen fra arrangørgruppen der i fredags mødte op for at modtage gaven. Og det var naturligvis i Dronning Ingrid Hallerne, hvor diskoteket finder sted to gange om året – typisk i april og oktober.  

Det alkoholfrie diskotek henvender sig til unge i 6. til 10. klasse.  

-Der kommer ca. 450 unge hver gang fra Vesthimmerland men også nogle fra nabokommunerne fortæller Karen Andersen. Vi har været oppe på næsten 700 unge men der havde vi også et kendt up-coming navn til at optræde. Det var rigtigt dyrt, men også rigtigt sjovt, så det kunne vi godt tænke os at prøve at tilbyde de unge igen.  

-Så vi er ved at spare op, for det er ikke helt gratis at arrangere. Men heldigvis har vi nogle ”gode venner” ligesom Vesthimmerlands Vinter Cross Cup der fra tid til anden betænker os. Det er vi virkelig, virkelig glade for, smiler Karen Andersen. 

-Vi er 4-5 i arrangørgruppen, men vi kunne intet gøre foruden de ca. 20 frivillige der stiller sig til rådighed på aftenerne, tilføjer Karen Andersen. 

Vesthimmerlands Vinter Cross Cup blev for nogle år siden etableret af Per Christensen men er altså nu overtaget af Byrial Stagsted, Bjørn Jakobsen og Jes Stener Kristensen.  De arrangerer 5 løb i vintersæsonen, der alle har distancer på henholdsvis 4 og 8 km for både damer og herrer. Løbene er såvel cross country som skovløb, hvor alle kan være med. To af løbene finder sted om aftenen som såkaldte pandelampeløb. Sæsonens sidste løb var netop et pandelampeløb, som fandt sted I Ertebølle den 1.marts.      

e-max.it: your social media marketing partner