FARSØ: Farsø Badminton klub har igen afholdt DJS Cup, som blev afholdt Skærtorsdag og Langfredag i Dronning Ingrid Hallerne.

-Vi var meget spændte på antallet af deltagere, da stævnet, som altid ligger i uge 13 i år faldt sammen med påsken, fortæller Jørgen Fransgaard, men der var ingen grund til bekymring for der kom 223 spillere, som var 62 flere end sidste år repræsenteret ved 55 klubber som også talte en fremgang på 10 nye klubber.   

- Det glæder os, at de unge badmintonspillere hellere end gerne vil ofre nogle af påskedagene for at spille badmintonkampe, fortæller en glad Jørgen Fransgaard, der sammen med den øvrige bestyrelse og mange hjælpere havde nogle travle dage. 

Der blev i alt afviklet 400 kampe.  

Der var kampe begge dage fra om morgenen kl 08.00 til sidste kamp ca. kl 20.30 om aftenen – men alle deltagere udtrykte stor ros til det store stævne, som jo især skyldes hjælp fra Den Jyske Sparekasse og de lokale sponsorer – alle de mange frivillige, og de enormt gode forhold, vi har i Farsø med hele ti badmintonbaner lige ved siden af hinanden, samt et super cafeteria med stort udvalg.

Langfredag var det badmintondommere fra Dansk Badmintonunion, der på myndig vis ledte kampene.

 

e-max.it: your social media marketing partner