HVALPSUND: Ældre Sagen og Dansk Golf Union har indgået et samarbejde, der sikrer, at medlemmer af Ældre Sagen kan prøve golfspillet i de lokale golfklubber

og i den anledning udbyder Hvalpsund Golf Club et enestående tilbud, hvor medlemmer af Ældre Sagen fra de lokale afdelinger i området kan spille golf én gang om ugen i en periode på golfklubbens dejlige anlæg. 

Hvalpsund Golfklub er en af de smukkest beliggende klubber i Vesthimmerland, med sit kuperede terræn og panoramaudsigten ud over fjorden. 

Golf er den ideelle sport for ældre borgere, da den kombinerer motion med naturoplevelser, frisk luft og hyggeligt samvær, ligesom den har konkurrenceelementet i sig for dem, der har lyst til det. Samtidig kan golf spilles på tværs af generationer, køn og niveau på grund af sit unikke point-system. Der er tale om en helbredsforebyggende sport, som sikrer, at ældre borgere holder sig i gang, og de oplever en højere livskvalitet med nedsat risiko for livsstilssygdomme og et længere liv til følge. 

Mange har aldrig oplevet livet i en golfklub - nok fordi golf kan opleves som en lukket sport som er vanskelig og dyr at komme i gang med. Men golf er en sport for alle uanset pengepung og behov. Golfklubberne udbyder forskellige typer af medlemskaber og har mange billige og strukturerede forløb, hvor du kan prøve om golf er din nye sport. 

Ældre Sagens Golf afvikles hver mandag formiddag med i slutningen af april og frem til slutningen af juni.  

Formiddagen begynder med øvelser og efterfølgende spil på 9-hulsbanen under ledelse af en gruppe øvede golfspillere. Efter golfen er der hyggeligt samvær over en kop kaffe i klubhuset. Klubben stiller golfgrej og bolde gratis til rådighed.  

Alle øvrige dage: Fri adgang til træningsanlægget, 9-hulsbanen og klubhuset.

 

e-max.it: your social media marketing partner