FARSØ: Ligesom der udenfor med tøvejr var der lagt op til forår, var der samme stemning at spore indenfor i Dronning Ingrid Hallerne her i weekenden, hvor opvisningshallen over tre dage, lagde gulv til mange gymnasters forårsopvisninger.

Som en fast tradition lægger Dronning Ingrid Hallerne opvisningsgulv til den ene af DGI Nordjyllands to gymnastik forårsopvisninger i Himmerland. I Farsø var det de tre lokale gymnastikforeninger fra Vester Hornum, Ullits og Aars, som DGI Nordjylland havde allieret sig med som praktiske arrangører. 

2.700 gymnaster fordelt på 53 hold fra egnens gymnastikforeninger og efterskoler samt DGI Nordjyllands landsdelshold for aspiranter, ungdom og repræsentanter, mødte fredag og lørdag frem til et omfattende program, hvor tætpakkede parkeringspladser og siddepladser også vidnede om den store interesse fra publikums side.


Omkring 3.300 personer enten deltog eller overværende gymnastikopvisningen i Dronning Ingrid Hallerne. Dermed kunne talstærke og taktfaste klapsalver fra tilskuerpladserne, give udøverne på gulvet en selvsikkerhed til at yde sit bedste – også selvom det måske var første gang man stod overfor et større publikum.
 
 

Søndag eftermiddag var det Farsø Gymnastikforenings tur til at sende 9 af sine hold på opvisningsgulvet i Dronning Ingrid Hallerne til sin egen forårsopvisning. Hertil kom gæsteoptrædener fra de to DGI Vesthimmerlands Landsdelsjuniorhold og BGI Academy.  
 

Igen var tilskuerrækkerne fyldt med forventningsfulde forældre og bedsteforældre, der var vidne til en flot opvisning indenfor gymnastikkens genrer, hvad enten det var synkrone rytmeserier eller halsbrækkende saltomortaler.

 

bybroGymnastik2
bybroGymnastik1
bybroGymnastik4
bybroGymnastik3
bybroGymnastik5

DGI forårsopvisningens største hold, Aabybro Efterskoles elevhold med 215 deltagere er her på gulvet i Dr. Ingrid Hallerne. Med så mange deltagere, var der spring og rytmeserier i gang hele tiden.

 

FarsGymnastik1
FarsGymnastik2
FarsGymnastik3
FarsGymnastik4
FarsGymnastik5

 

Her ses Farsø Gymnastikforenings Rytmepiger, der var på opvisningsgulvet ved det store DGI forårsopvisning lørdag og igen ved Farsø Gymnastikforenings egen forårsopvisning søndag.

 

e-max.it: your social media marketing partner