FARSØ: 7. årgang fra Farsø Skole deltog i sidste uge i Kommunemesterskabet i skole hockey. Det store stævne foregik i Lanternen i Løgstør. Her deltog alle kommunens 7. klasser og dystede om titlen som Hockey mestre for både piger og drenge.

7. klasserne fra Farsø Skole deltog med 6 hold – 3 pige og 3 drengehold. Siden nytår har der stået hockey træning på årsplanen i idrætsundervisningen, så man var klar og velforbedret til hockeystævnet.

Det blev en super fantastisk dag for Farsø Skole. Da finalerne skulle spilles stod den nemlig på rene Farsø Skole finaler. Hos pigerne var det 7A imod 7C´s piger og hos drengene var det 7B imod 7C´s drenge.

Det blev to nervepirrende og tætte finaler. 7A løb med guldet efter en tæt kamp og hos drengene blev det endnu tættere. Her måtte man ud i 2 gange forlænget spilletid inden 7B kunne afgøre kampen og løbe med guldet.

Det var en dag, hvor der udover hockeykonkurrencen også var fokus på sammenhold og fællesskab på tværs af årgangen, hvilket bl.a. gav udslag i den store opbakning til hinandens kampe.

Det er derfor et stolt idrætslærerteam, som kan se tilbage på en god dag hjemtagelsen  af to store guldpokaler.

 

Her ses 7B´s vindere: Bagerst fra venstre: Kasper, Mikkel, Frederik, Mathias og Marius. Forrest fra venstre: Andreas, Anders, Lucas og Filip. På billedet mangler: Thomas, Daniel og Mikkel.

 

e-max.it: your social media marketing partner