GATTEN: Efter fire år med Europa Tour golf på Himmerland Golf & Spa Resort, var der lagt op til en pause i 2018.

Sådan bliver det ikke helt. Made in Denmark Challenge by Ejner Hessel afvikles nemlig på Europa Tour banen, BACKTEE Course fra 28. juni til 1. juli.

Hos Himmerland Golf & Spa Resort glæder man sig over, at der alligevel skal spilles topgolf i Himmerland i 2018.

– Vi glæder os til at byde Challenge Touren velkommen til Himmerland Golf & Spa Resort. Vi har de seneste fire år vist, at BACKTEE Course her i Himmerland kan levere fantastisk golf og underholdning, og jeg er sikker på, at Challenge Tour feltet kan se frem til en stor oplevelse, fortæller direktør i Himmerland Golf & Spa Resort, Claus Birk Larsen.

Under Made in Denmark har man de seneste år oplevet en fantastisk stemning på lægterne – og især de mange tusinde mennesker på Himmerland Hill (16. hul), har gjort turneringen verdenskendt. Og selvom Europa Tour feltet i 2018 byttes ud med Challenge Tour spillerne, så er der stadig håb om en golffest.

– Under Made in Denmark har der siddet rigtigt mange mennesker på Himmerland Hill, og det kunne da være sjovt, hvis vi kan trække nogle af de mest trofaste Himmerland-tilskuere til, når Challenge Tour feltet kommer forbi, slutter Claus Birk Larsen.

Også glæde i Made in Denmark organisationen

– Vi er rigtigt glade for aftalen – Made in Denmark Challenge er en vigtigt del af hele vores strategi, og så er jeg meget glad for, at Ejner Hessel som en trofast Made in Denmark sponsor igen støtter op om projektet, udtaler Made in Denmark Sales Manager, Thomas Nielsen og bliver suppleret af promoter Flemming Astrup,

– Det er dejligt ikke at slippe Himmerland helt. Selvom en Challenge Tour ikke helt kan sammenlignes med European Tour, så kan vi godt love topgolf – flere af de spillere der kommer til Gatten sidst i juni, vil inden for kort tid være at finde på absolut højeste niveau.

Himmerland har fem gange tidligere været vært for en Challenge Tour og to gange med en dansk vinder. I 1995 vandt Thomas Bjørn sin første professionelle sejr ved Himmerland Open mens Søren Hansen i 1998 vandt Navision Open. 

 

e-max.it: your social media marketing partner