Kamp til stregen i weekendens i FUIK Cup – FOTOS

FARSØ: 29 hold var tilmeldt FUIK Cup, det indendørs fodboldstævne, der for ottende gang var arrangeret af FUIK’s Venner som i denne weekend blev afholdt i Dronning Ingrid Hallerne.

Med kampstart lørdag formiddag kl. 10.00 og sidste finale søndag aften kl. 19.00, nåede stævnet i alt op på 110 kampe inden vinderne var fundet indenfor de enkelte rækker, og de sidste topscorerpræmier var uddelt.

Lørdag formiddag lagde Himmerlandsmesterskabet ud i en turnering med 5 hold bestående af hovedsagelig lokale hold. I finalen senere på dagen kunne JYSK løfte vandrepokalen som vinder med OsMedHamFraSportigan på 2. pladsen. Turneringen var en hyggeturnering, hvor det sociale var ligeså meget i højsædet som det spillemæssige.

Lørdag middag tog dameturneringen sin start med 12 hold. Her var flere hold udefra taget til Farsø for at dyste imod hinanden. Vinder af turneringen blev VSF Fodbold fra Vildbjerg, mens andenpladsen gik til AaB kvinde/pige fodbold

Søndag fortsatte FUIK Cup med det store elitestævne, hvor der blev spillet om store pengepræmier. Her skinnede det tydeligt igennem, at man var kommet til Farsø for at vinde. Mange af deltagerne spiller også til dagligt også på 1. og 2. divisions hold, ganske vist på græs. Stævnet havde 12 deltagende hold og som noget nyt i år var alle hold sikret mindst otte kampe, idet der var arrangeret et B-slutspil. Der skulle 48 kampe til inden vinderne var fundet.

Førstepladsen og førstepræmien på 10.000,- gik til Babas Pizza & Kebab House, som havde et par spillere fra Vejles 1. div. hold på holdet, mens andenpladsen gik til sidste års vinder KVIX & Co. På de næste pladser fulgte: 3. Blue Water Shipping/Djurslands Bank, 4. Hobro Apotek/Grønlund Gruppen, 5. Midtjysk Tag, 6. Slagter Dennis. I B-rækken vandt MLtech, 2. Team Arne Andersen, 3. Dakkedak Torskearmy.

Farsø var rent faktisk stærkt repræsenteret i turneringen med hele tre hold: FUIK U19, Slagter Dennis og Fars Drenge (Jens Bojers hold). Slagter Dennis gik flot videre til A-slutspillet, mens FUIK U19 og Fars Drenge kom i B-slutspillet. Det blev dog desværre ikke til medaljer til nogen af holdene.

Alt i alt blev det et vellykket stævne med en masse seværdigt fodbold med gode dommere, som forløb til alles tilfredshed.