FARSØ: Aars Svømmeklub er kommet rigtig godt fra start i Farsø Svømmehal.

- Vi har fået en fantastisk modtagelse i Farsø med rigtig mange positive kommentarer fra svømmere og forældre, udtaler formand for Aars Svømmeklub Jimmy Krøier Sørensen.

Det kan vi især takke vore 17 veluddannede og engagerede trænere i Farsø for. De har gjort en kæmpe indsats for, at vi allerede nu har 225 medlemmer fordelt på 22 hold i Farsø. Med svømmehold som babysvømning, barn med forældre, flere børnehold, super teen, lær crawl for voksne, seniorsvømning og nye motionshold som Aqua Spinning, Aqua Circle og FloatFit, har klubben hold for alle aldre og niveauer i Farsø. Især klubbens nye tiltag ”Aqua Circle” med trampoliner og stepbænke i vandet samt verdensnyheden ”FloatFit”, hvor der dyrkes fitness på AquaBase (en plade på vandet) er blevet et hit i Farsø. 

Sidste skud på stammen i Farsø er FloatFit og Saunagus events om fredagen for f.eks. en gruppe venner, kollegaer, holdkammerater eller familie. Til dette har Aars Svømmeklub netop fået uddannet Kathrine Krøier Sørensen og Mathias Toft som gusmestre.  En fantastisk oplevelse, siger dem der allerede har prøvet klubbens nye event.

Desuden arbejder klubben på at tilbyde Havfruesvømning i Farsø og i den forbindelse har Aars Svømmeklub modtaget 10.500 kr. i donation til køb af havfruehaler samt nye banetove fra Fonden Himmerland. Med støtten fra Fonden Himmerland håber Aars Svømmeklub, at det bliver muligt, at finde plads til det nye hold i starten af det nye år, så klubben også kan få havfruesvømmere i Farsø.

 

 

e-max.it: your social media marketing partner